Sikeres kresz vizsgáról kapok értesítést, vagy igazolást?
Figyelt kérdés
Ez hétre kaptam időpontot és sikerült is a tantermi kresz vizsga B-ből. (70 pont).
Na most én erről én nem kaptam igazolást vagy email-t.
Az autós sulit még nem kerestem, ilyenkor látják a "rendszerben", hogy én nekem sikerült a vizsga?
Elvileg kezdhetem a vezetést, az oktatóval?
dec. 20. 22:15
1/4 anonim válasza:
Nem adnak semmilyen igazolást,de a sulidat értesítik.
2/4 kutyafule4 válasza:
Azonnal kiírja a gép, nem is értem milyen igazolást szeretnél még. Ha átmentél a sulid tudni fogja kb azonnal.
3/4 A kérdező kommentje:
Csak azért merült fel bennem a kérdés, hogy költözés miatt, átiratkozásnál másik suliban mivel tudod igazolni, hogy én nekem meg van a kresz vizsgám.
dec. 24. 11:29
4/4 anonim válasza:
Helyben kitöltött kaptam papírt a sikeres vizsgáról. Hogy a mai digitális korszakban mi a divat az jó kérdés, de biztos hogy valahol nyoma kell legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!