Ködös időkben a legrosszabb vezetni,mikor az orrunkig sem látunk?
Figyelt kérdés
ma 10:01
1/8 anonim válasza:
Nem. Én pl szeretek ködös, esős, hóeséses időben vezetni
2/8 anonim válasza:
Nem, földrengésben vagy cunamiban pl. rosszabb.
3/8 anonim válasza:
Legjobb. Ahogy hóesésben, esőben és éjszaka. Személy szerint legalábbis én imádom
4/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül, nem az időjárással van a baj, hanem hogy sokan nem tudtak defenzíven vezetni a saját képességeikhez és az időjáráshoz képest. Ezzel nincs is baj egészen addig, amíg magát öli és nem másokat. Tehát nem az időjárással van gond, hanem az ön jelölt donorrakkal, akik másokat is veszélyeztetek.
5/8 BeefEater válasza:
Nem feltétlenül. Mentem már úgy havas úton, hogy közben a ködtől kb 20m volt a látótávolság. 10-15 -nél gyorsabban nem lehetett menni a körülmények miatt, de nagyon élveztem.
Én szeretek ködben vezetni.
Szerintem akkor a legrosszabb vezetni, amikor az út tele van rohanó hülyékkel, például az első nyári hétvégén a Balaton felé.
6/8 anonim válasza:
Tudod hol volt a legrosszabb vezetnem?
A Bakony mélyén éjjeli 4-kor!
Ennyi állatot rohangálni/állni az úton én még nem láttam.
Szarvasok, őzek, vaddisznók, rókák, nyulak, nyestek, sündisznók...
Azt hittem, hogy soha nem érek ki a 82-esre 😅
7/8 anonim válasza:
Én pl kevésbé szeretek sötétben, esőben, lakott területen kívül, mint ködben
8/8 anonim válasza:
Akkor a legrosszabb vezetni, ha olyan folyadék van az úton, amin tapadni már nem lehet, de nem is lassít (mint egy gázló), hanem garantált a vízenfutás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!