Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A babahordozót olyan ülésbe...

A babahordozót olyan ülésbe is köthetem amelyik menetiránnyal háttal néz?

Figyelt kérdés

és így akkor a pici menetiránnyal szemben utazna

Egy másik kérdés, hogy egészséges ha a fiatal gyerek vagy akár felnőtt rendszeresen menetiránnyal háttal utazik? hallottam szájról egy elméletet hogy az idegrendszernek nem jó, de nem találtam rá még hiteles forrást

okt. 23. 08:07
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Milyen jármű az amelyiknek háttal van az ülése?
okt. 23. 08:09
 2/7 A kérdező kommentje:
a legtöbb nagycsaládi- kisbuszban fordíthatók az ülések
okt. 23. 08:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudtam. Köszi.
okt. 23. 08:15
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem nem véletlenül van kitalálva az, hogy a babahordozót menetiránnyal háttal kell rögzíteni az autóba, mivel egy nagyobb fékezéskor nem az övek fogják meg a picit, valamint a nyaka, gerince sem elég erős, hogy megtartsa a fejét sérülés nélkül. Szóval ezzel inkább ne kísérletez.

Speciel nekem meg hányingerem lesz ha menetiránynak háttal utazok.

okt. 23. 08:51
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

4. Te se tudod mit írtál itt.

Ha menetiránnyal előre néz a baba akkor fogja meg az öv és olyankor gyenge a nyaka meg mindene.

De ha háttal utazik, akkor csak neki fekszik az ülésnek és az fogja meg, nem az öv.

Gondolom olyan hordozóról van szó amiben ül és bevan kötve.

Tehát szerintem jobb ha háttal van a menetirányra.

okt. 23. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:
#4-5 Szerintem meg elbeszéltek egymás mellett. A kérdező azt írja, hogy van egy menetiránynak háttal lévő ülés a kocsijában, amibe viszont olyan módon rögzítené a hordozót, hogy a gyerek mégis menetirányba nézzen.
okt. 23. 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
#6 Pontosan én is ezt írtam, hogy nem véletlenül van kitalálva,hogy a babahordozót menetiránynak háttal kell bekötni, és a baba is így utazzon. Kérdező pedig üléssel együtt megfordítaná a hordozót és a babát is, aki így menetirányban ülne, ami nem jó ötlet.
okt. 24. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!