Ha 20 órakkor iszok 5 dl sört másnap 6kor vezethetek?
Figyelt kérdés
Nézem, 5 dl sörben 25 gram alkohol van. Tehát 10 óra múlva marad még bennem?okt. 20. 20:15
1/13 A kérdező kommentje:
70 kg vagyok, és férfi
okt. 20. 20:16
3/13 anonim válasza:
én már 3 felest benyomtam vacsora elött, közben most iszom a második sört, és még egy sőr bevan tervezve!reggel fél hatkor indulok! és ez napi rendszer!
5/13 anonim válasza:
Egy sör az 2-3 óra alatt kimegy. Meg sok országban egy sörrel még vezethetsz is, szóval ne izgild túl a dolgot. Sok idő a 10 óra egz sörhöz.
6/13 anonim válasza:
Én 60 kg körüli nő vagyok, itthoni szondával szoktam ellenőrizni néha, hogy mi a helyzet, és nálam olyan 4 óra alatt szokott kiürülni egy doboz sör.
70 kg pasiként szerintem 10 óra alatt 3 üveggel is kimenne, fél liter után nyugodt szívvel vezethetsz.
7/13 anonim válasza:
3-as te már alkoholistának számítasz.
8/13 anonim válasza:
Még egy üveg bor is kimegy 10 óra alatt, vagy akár 4 üveg sör is. Plusz a rendőrség a legritkább esetben szondáztat reggel. :)
9/13 anonim válasza:
#7 igen ez tudom.de nem az volt a kérdés, hogy mekkora mennyiség számít alkoholizmusnak!
10/13 anonim válasza:
Csak jeleztem hogy változtatni kellene mert szétcseszed az életed.
De persze azt csinálsz amit akarsz.
Amúgy belőled már nem ürül ki az alkohol ha valamit csinálsz elvisz a rendőr vérvételre azonnal buksz, az alkoholista emberek vérében folyamatosan kimutatható az ital, szóval nem vezetgetnék olyan vidáman a helyedben.
Sokan buknak le nálunk így egy baleset után, azt hiszik már kiürült a vérükből is, bizony ott jön a csalódás.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!