Jogsihoz Vöröskereszt elsősegély tanfolyam 4 órás gyakorlati részén miket gyakoroltok?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy a vizsgán csak a stabil oldalfektetést és az újraélesztést kérik megmutatni. Azon kívül 2 kérdés van amit csak meg kell válaszolni, hogy hogyan látnátok el a sérültet a szituációban. Ezért nem értem, hogy a 4 órás gyakorlat miről szólhat? A stabil oldalfektetést és az újraélesztést gyakoroljátok nagyon részletesen és gyakoroltok néhány egyéb dolgot amit nem kérnek a vizsgán, de jó tudni?okt. 13. 22:10
1/3 anonim válasza:
mindenkinek lélegeztetni kell meg stabil oldalfekvést csinálni
2/3 anonim válasza:
Mi végigvettük a tételsort, hogy milyen szituációk vannak, melyikre mit kell válaszolni, és mit kell tenni adott helyzetben. Elmondta a tipikus keresztkérdéseket is.
És igen, gyakoroltuk az újraélesztést és az oldalfektetést is.
Szerintem érdemes rászánni egy délutánt az életedből, sokkal jobb, mint egyedül felkészülni.
3/3 anonim válasza:
2017-ben voltam ezen, így nem olyan jók az emlékeim, de azt hiszem ez már az volt amikor átbeszéltünk mindent és szabad gyakorlat volt. Behozott minden eszközt és gyakorolhatta mindenki azt amit szeretett volna. Magyarán vizsga előtti utolsó alkalomról beszélek most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!