Ha egy ~100 kilós motorral véletlenül elütök egy macskát, az mennyire veszélyes? Egyenesben tudnám tartani a motort, hogy ne legyen belőle esés?
Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt egy este úgy jártam egy faluban, hogy váratlanul átfutott előttem egy szürke macska, már elég későn vettem észre, de szerencsére nem ment nekem. Bár nem sokon múlt az ütközés, még azelőtt átért az úttesten. Végigfutott a fejemben, hogy vajon hogyan jártam volna, ha elütöm.szept. 5. 18:21
1/6 anonim válasza:
Hát, ha egy nagy, 15 kilós kanmacska lett volna, biztos dobott volna a motoron, akár el is estél volna. De ha nem akkor nem
2/6 A kérdező kommentje:
Hát ránézésre az legfeljebb 5 kilós lehetett, átlagos méretű. Az is lehet, hogy csak 3 kilós volt.
szept. 5. 18:27
3/6 anonim válasza:
Hát amikor az 1.6 tonnás autó akkorát döccen az elvasalt macskán mint a hétszentség, akkor egy motorost tuti megborít.
5/6 anonim válasza:
Nagyon veszélyes. Akár bele is halhat szegényke.
6/6 anonim válasza:
Simán lehet perec belőle, főleg ha még rá is fékeznél szegény párára...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!