Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ma délelőtt egy halálos...

Ma délelőtt egy halálos tragédiát láttam Kiszombornál. Hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
Összeütközött egy osztrák és egy német rendszámos autó. Egy 40 éves nő, és 15 éves gyermeke azonnal meghalt. Látni lehetett, hogy esélyük sem volt a túlélésre. A súlyos sérülteket a mentők vitték el.

2024. júl. 14. 00:07
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Nagy sebességnél talán gyors volt a haláluk, különösen ha látszott is. Nem szenvedtek, talán észre se vették. Ha nagyon megérintett, beszélj egy orvossal. Sajnos az élet ilyen, nem lehet tudni kinek mit hoz. Vezess mindig óvatosan, kipihenten, és sosem sietve. Sokkal jobb késni 5 percet, mint többé sose érni oda.
2024. júl. 14. 00:18
 2/3 anonim ***** válasza:
69%
Pszichológust javaslok.
2024. júl. 14. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Elmúlik idővel ha minden jól megy. A múltkor én egy motoros baleset eredményének voltam szemtanúja, szerencsére nem a konkrét balesetnek. Mentem valahova és hatalmas sebességgel jött velem szembe egy motoros, de jól láttam a szürke motorját. Megszoktam, hogy gyorsan mennek a motorosok, de őrá valamiért felfigyeltem ahogy hajtott el a 90-100-al haladó autók mellett. A kocsisor mintha csak araszolt volna mellette, pedig nem. Nagyjából egy óra múlva jöttem visszafelé ugyanazon az útvonalon. Ott volt a szürke motor roncsa, arrébb meg a motoros holtteste fekete fóliával letakarva a szalagkorlát mellett, látni lehetett a csizmáját.

Pár napig én is a hatása alatt voltam. Én úgy dolgoztam fel, hogy talán abban halt meg amit szeretett, a sebességmámor jelentette flow-élmény közben. És nyilván ő is tisztában volt a kockázatokkal, de vállalata az élményért.

2024. júl. 15. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!