Blaha, Deák az mennyire veszélyes?Illetve mik a legveszélyesebb helyek? Holnap megyek Budapestre és félek, hogy lekéselnek.
Figyelt kérdés
2024. jún. 19. 21:19
1/4 anonim válasza:
Nagyon. Minden este több tucat embert visznek el zsákban.
2/4 anonim válasza:
Dehogy visznek el senkit! Nehogy elhidd! A Soros által felbérelt brükkszelleszi migráncsok fognak nem engedik elvinni a hullákat, mert kell nekik vacsorára.
Szerintem egy elmeorvost keress fel, vagy ne nézz köztévét, ne olvass origót és más szemetet.
3/4 A kérdező kommentje:
Voltam ma és a városban egy veszélyes alakot sem láttam, kéregetők sem voltak. De kaptam ingyen nescaffet.
2024. jún. 20. 23:34
4/4 anonim válasza:
Deák egyáltalán nem veszélyes, sőt jó a hangulat.
Blahán sok a kéregető, de tömeg is . Maga a Blaha nem veszélyes, Népszínház utca picit veszélyesebb, de az se vészes.
Kőbányai út, Orczy tér, Népliget, Hidegkúti Nándor Stadion, Hős utca 15 környékén (még mindig megbújik egy két veszélyes), amik veszélyesek főként. Kelenföldi pályaudvart is veszélyesnek mondják de ott sose ért attrocitás.
Budai oldal meg teljes mértékben biztonságos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!