Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogyan ne legyek fáradt az úton?

Hogyan ne legyek fáradt az úton?

Figyelt kérdés

Szegediek vagyunk, holnap hajnalban indulunk kocsival Gdańskba.

Egész Magyarországon, és több országon is át kell majd menni. Baráti társaság vagyunk, és még csak sajnos nekem van jogosítványom. A leghoszabb út amit egyben vezettem, oda-vissza 460km volt.

2024. jún. 14. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Pihenj előtte amennyit csak tudsz, igyál sokat hidratálj, illetve az út közben kávé.
2024. jún. 14. 19:59
 2/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
27%

Nem lesz semmi gond. Ne izgulj!

A vezetés ébren tart. Pásztázd az utat, figyeld az autót.

2024. jún. 14. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Egyél. Vigyél nasit, olyat, amitől a kezed nem lesz piszkos, pl ropi. Egyél közben szendvicset, vagy amivel jól laksz. Néha álljatok meg, nyújtóztasd ki magad, mozogj, guggolj párat. A hangos zenét felejtsd el, az stresszeli az embert egy darabig, de után a annál rosszabb, hamarabb elfáradsz.
2024. jún. 14. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Én 200 km után szoktam pihenni pár percet.
2024. jún. 15. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi ez az állandó hajnalban indulás mánia? Mi lesz jobb, ha kialvatlanul, gúvadó szemekkel indulsz el? Ezek szerint 1 nap alatt szeretnéd lezavarni az 1200 km-et? Speciel nekem eszembe se jutna, megaludnék egy kiserdőben a függőágyban :) Egyébként a gyakori kisebb-nagyobb pihenő erősen ajánlott, de ha egyszer elkezdesz álmosodni, akkor már csak a halál farkán fogtok tovább billegni :)
2024. jún. 18. 01:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Valamit nagyon félre néztél, mert 1200 km csak az oda út.
2024. jún. 22. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!