Ebben a videóban a Mazdás fickó - aki a motorháztetőjén vonszolta az keménykedő Toyotást - vélhetően milyen büntetési tételt fog kapni? (BP-i autósok)
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=Vw2z95itsTA
Illetve amire még kíváncsi vagyok, hogy ti hasonló helyzetben mit tettetek volna? Mit kell tenni, amikor - ne adj Isten akár több - valaki kiszáll keménykedni a kocsijából és nem akarsz maradandó fogyatékosságot/halált elszenvedni a közlekedési vandalizmusa miatt?
jún. 14. 16:19
1/2 bazaltkaroly válasza:
Szerintem semmi nem lesz, sima parasztcsata. Elő lehet venni a Mazdást, hogy "nekiment", de a Toyotást is ,hogy meg akarta támadni. Ez után jönne a magyarázkodás, hogy "elütött", "pánikoltam és gázra léptem, mert az életemre tört". Ügyvéd kérdése, de szerintem a Mazdás hazamegy elmondja, hogy mekkora hülyével találkozott. A Toyotás elmondja a kocsmában, hogy mekkora kemény gyerek volt. Aztán feledésbe merül az egész eset.
2/2 anonim válasza:
A mazdás semmilyent. (Csak a piroson való áthajtásért.)
Ő a támadás elől menekült, és még sérülést sem okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!