Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Kanyarodhatok itt egybőlna...

Kanyarodhatok itt egybőlna Tesco felé helyezkedő sávba?

Figyelt kérdés

26

[link]

Ha jobbra kanyarodok, a sáv jobb oldala a benzinkút felé visz. A balrabbra eső oldal a Tesco felé. Még csak most kezdtem el vezetni, kérlek ne nézzetek hülyének 🙂 ahogy elnézem sokan akik a Tesco felé mennek azok simán balra helyezkednek és kész.

2024. máj. 6. 11:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Mert ugye ugyanitt ha szemből jövök 2 nyilas zöldes sáv van, a baloldali visz a Tesco felé, a jobb a kút felé. De ha innen nézzük csak egy sáv vihet mindkét helyre.
2024. máj. 6. 11:33
 2/4 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
Nincs két külön sáv. Egy sáv van. Az út azért ilyen széles, hogy a tartálykocsi be tudjon fordulni.
2024. máj. 6. 12:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen🙂
2024. máj. 6. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalosan itt is jobbratartás van, de valószínűleg minimum középre húzódnék, ha egyenesen akarnék menni. Ha jön egy idióta mögöttem, akkor ne próbáljon megelőzni, mert esetleg azt hiszi, hogy jobbra akarok menni.
2024. máj. 6. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!