Angliában nekünk mennyivel nehezebb autóval közlekedni?
Uhh, előbb gyalog legyél tisztában azzal, hogy mikor merről jönnek és mennek. Szépen hangzik, hogy fordítva, de 100%, hogy majdnem el fognak csapni. Look right, ahogy minden zebra elé le van írva, biztos ami biztos.
Utána már egyszerűbb lesz kocsival átszokni.
Hát ez az, Magyarországon a zebrára lépve simán számítani kell egy kocsisort agyatlanul előző kopasz béemvésre, szóval ja, megszokásból amúgy is mindkét irányba nézni kell, mielőtt elindulsz, Angliában ez kapóra jöhet.
Egy szónak is száz a vége.Kaptam tőletek hideget meleget.Az is jól látható,hogy itt legtöbben nem ismerik az angliai közlekedést,a kőrforgalom ami számunkra elég ravasznak tűnik az igen is nagyon átfontolt és működik.Éveken keresztűl nyerges kamionnal jártam Angliát.Doverbe érve a kikötöből haladva az A 20-as utra szinte egymás után van 3 körforgalom ahol majdnem csokorba szedtem az autókat.Én voltam a hibás mert nem alkalmaztam a szabályt.Miért?Mert nem ismertem.Bejártam Anglia több szegletét,És büszkén írom,baleset mentesen.Ha egy ut egy vagy kétjegyű azon bátran lehet haladni,amelyik már három azon már figyelni kell a magasságot is,a négyszámjegyűre meg kamionnal ne is menj mert kebasz lesz belőle.
Mindenkinek köszönöm a válaszát egy pár kivételével akik inkább csak trollkodtak mert csak igazából ennyit tudnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!