Úton voltam este, wazen mindenki jelölte hogy rendőr van.
Amikor oda értem az út szélén állt egy autó 2 fehér lámpa volt mögé téve illetve sárga villogó a tetején. Az autót nem lehetett látni a sötét illetve a szembe fények miatt.
Trafizó rendőr is lehetett?
Úgy tudtam csak a matrica ellenőrző kocsik vannak így kivilágítva.
Nem hiszem, hogy rendőr volt. Ettől függetlenül lehetett hatósági jármű és mivel a Wazen nincs nekik külön kiemelés így ezt is rendőrként tudod jelenteni.
2024. febr. 2. 23:27
2/9 anonim válasza:
Útdíjas kocsi volt, csak a sok birka meglát egy kamerát vagy egy fényhidat és nyomja a wazén, hogy rendőr.
Pl. a bkk-s zavarelhárítókat is rendszeresen bejelentik rendőrnek.
2024. febr. 2. 23:42
3/9 anonim válasza:
Rendőr nem használ figyelmeztető ( sárga) jelzést.
De ha használna is ( nem használ - nincsenek is ilyenek a rendőrségi járművekben/ járműveken!)akkor sem használná traffizás közben. Vagy te láttál kék villogót használó traffis járművet valaha?
Útdíjas autó, csak ahogy fentebb írták, mindenki rendőrnek nézi, és nyom egy satut. Pár éve nekem is volt kérdésem, hogy egyáltalán mi lehetett az, pont a hétvégén valami youtuber csinált egyórás videót arról, hogy beült a civil rendőrautó anyósülésére, abban a videóban is röhögve mesélte a rendőr, hogy bizony az útdíjak autót mindenki zsarunak nézi. Miközben a valóság az, hogy a védák nagy része sem működik, mert nincs pénz fenntartani (a félutasok valószínűleg mennek, a 4 sávon átívelők valószínűleg nem).
2024. febr. 3. 05:33
6/9 anonim válasza:
Sokan még a katasztrófavédőktől is megijednek. (Mondjuk, kell is, ha nem elhárítják a katasztrófát, hanem védik...)
Ugyanilyen autóval járnak a kéményseprők is, csak fényhíd nélkül. De már az is lehet ijesztő.
2024. febr. 3. 07:18
7/9 anonim válasza:
Múltkor megálltam a 36-oson egy kereszteződésben mert be kellett várnom valakit és minden szembejövő csigatempóban ment el mellettem kb.
Majd pár perc után már meg is jelent az ikon, hogy rendőrt jelentettek a pozíciómon :D
Pedig egy kék Fordban ültem, életemben nem láttam még, hogy ilyenből trafiztak volna.
2024. febr. 3. 10:22
8/9 anonim válasza:
Fú, nekem a múltkor valaki elmagyarázta, hogy milyen betűvel kezdődő rendszámú, milyen színű és márkájú szokott lenni az undercover rendőr. Apámnak külön tehetsége van, két kilométerről kiszúrja a rendőrt. Én meg ezzel nem foglalkozom, inkább szinte mindenhol úgy megyek, hogy ne lehessen megbüntetni (amit a tehetséges apám külföldön gyakorol, mert ott ő sem ismeri a rendszert). Kivéve a 4-esen, de ott tudom, hogy hol szeretnek a fák közül is mérni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!