Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Rendőr használ sárga jelzést?

Rendőr használ sárga jelzést?

Figyelt kérdés

Úton voltam este, wazen mindenki jelölte hogy rendőr van.

Amikor oda értem az út szélén állt egy autó 2 fehér lámpa volt mögé téve illetve sárga villogó a tetején. Az autót nem lehetett látni a sötét illetve a szembe fények miatt.

Trafizó rendőr is lehetett?

Úgy tudtam csak a matrica ellenőrző kocsik vannak így kivilágítva.

Kíváncsiságból kérdezem csak.

A válaszokat előre is köszönöm!

febr. 2. 23:25
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem hiszem, hogy rendőr volt. Ettől függetlenül lehetett hatósági jármű és mivel a Wazen nincs nekik külön kiemelés így ezt is rendőrként tudod jelenteni.
febr. 2. 23:27
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Útdíjas kocsi volt, csak a sok birka meglát egy kamerát vagy egy fényhidat és nyomja a wazén, hogy rendőr.

Pl. a bkk-s zavarelhárítókat is rendszeresen bejelentik rendőrnek.

febr. 2. 23:42
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Rendőr nem használ figyelmeztető ( sárga) jelzést.

De ha használna is ( nem használ - nincsenek is ilyenek a rendőrségi járművekben/ járműveken!)akkor sem használná traffizás közben. Vagy te láttál kék villogót használó traffis járművet valaha?

febr. 3. 00:52
 4/9 anonim ***** válasza:
febr. 3. 02:58
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Útdíjas autó, csak ahogy fentebb írták, mindenki rendőrnek nézi, és nyom egy satut. Pár éve nekem is volt kérdésem, hogy egyáltalán mi lehetett az, pont a hétvégén valami youtuber csinált egyórás videót arról, hogy beült a civil rendőrautó anyósülésére, abban a videóban is röhögve mesélte a rendőr, hogy bizony az útdíjak autót mindenki zsarunak nézi. Miközben a valóság az, hogy a védák nagy része sem működik, mert nincs pénz fenntartani (a félutasok valószínűleg mennek, a 4 sávon átívelők valószínűleg nem).
febr. 3. 05:33
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

Sokan még a katasztrófavédőktől is megijednek. (Mondjuk, kell is, ha nem elhárítják a katasztrófát, hanem védik...)

[link]

Ugyanilyen autóval járnak a kéményseprők is, csak fényhíd nélkül. De már az is lehet ijesztő.

febr. 3. 07:18
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

Múltkor megálltam a 36-oson egy kereszteződésben mert be kellett várnom valakit és minden szembejövő csigatempóban ment el mellettem kb.

Majd pár perc után már meg is jelent az ikon, hogy rendőrt jelentettek a pozíciómon :D

Pedig egy kék Fordban ültem, életemben nem láttam még, hogy ilyenből trafiztak volna.

febr. 3. 10:22
 8/9 anonim ***** válasza:
62%
Fú, nekem a múltkor valaki elmagyarázta, hogy milyen betűvel kezdődő rendszámú, milyen színű és márkájú szokott lenni az undercover rendőr. Apámnak külön tehetsége van, két kilométerről kiszúrja a rendőrt. Én meg ezzel nem foglalkozom, inkább szinte mindenhol úgy megyek, hogy ne lehessen megbüntetni (amit a tehetséges apám külföldön gyakorol, mert ott ő sem ismeri a rendszert). Kivéve a 4-esen, de ott tudom, hogy hol szeretnek a fák közül is mérni.
febr. 3. 10:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
febr. 3. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!