Rendőr használ sárga jelzést?
Úton voltam este, wazen mindenki jelölte hogy rendőr van.
Amikor oda értem az út szélén állt egy autó 2 fehér lámpa volt mögé téve illetve sárga villogó a tetején. Az autót nem lehetett látni a sötét illetve a szembe fények miatt.
Trafizó rendőr is lehetett?
Úgy tudtam csak a matrica ellenőrző kocsik vannak így kivilágítva.
Kíváncsiságból kérdezem csak.
A válaszokat előre is köszönöm!
Útdíjas kocsi volt, csak a sok birka meglát egy kamerát vagy egy fényhidat és nyomja a wazén, hogy rendőr.
Pl. a bkk-s zavarelhárítókat is rendszeresen bejelentik rendőrnek.
Rendőr nem használ figyelmeztető ( sárga) jelzést.
De ha használna is ( nem használ - nincsenek is ilyenek a rendőrségi járművekben/ járműveken!)akkor sem használná traffizás közben. Vagy te láttál kék villogót használó traffis járművet valaha?
Sokan még a katasztrófavédőktől is megijednek. (Mondjuk, kell is, ha nem elhárítják a katasztrófát, hanem védik...)
Ugyanilyen autóval járnak a kéményseprők is, csak fényhíd nélkül. De már az is lehet ijesztő.
Múltkor megálltam a 36-oson egy kereszteződésben mert be kellett várnom valakit és minden szembejövő csigatempóban ment el mellettem kb.
Majd pár perc után már meg is jelent az ikon, hogy rendőrt jelentettek a pozíciómon :D
Pedig egy kék Fordban ültem, életemben nem láttam még, hogy ilyenből trafiztak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!