Vajon miért a szlovák rendszámú méregdrága batárok közlekednek a legbunkóbb módon? Kik lehetnek ezeknek a tulajdonosai?
Északnyugat-Dunántúl egyik Duna-közeli, határszéli nagyvárosában lakom, és rendszeresen tapasztalom, hogy a városi közlekedésben a fent nevezett járművek sofőrjei egy külön állatfajt képeznek. Lakott területen belül 80-90-nel száguldoznak, előzgetnek, a legszűkebb helyre (követési távolság) is bevágnak az ember elé, csak hogy néhány méter előnyre tegyenek szert. Ezáltal viszont sok más, szabályosan vezető autós, illetve járműveik épségét veszélyeztetik.
Kik ezek a figurák?
Rólam pampogtok kö....ök??Az pálya hogy k.....ul irigyek vattok mer tik nem tuttok mást csak nyafogni!!Mázlitok hogy nem tom kikis vattok,de legyeneszetek mer letólak bennetek azutru mint a sz..s gatyát!!!
IGEN!!! Én pont rólad és a hozzád hasonlókról beszéltem, az előtted kommentelő vagyok! Nem irigylem a veterán autódat, mert én annyi pénzért, mint amennyiért te vetted a "verdát", annyiért én "vadiújat" kaptam! A te hatalmas autód a roncstelepen lesz, amikor az enyém még mindig menni fog!
Jól van na!!Már viccelni sem szabad??Csak a kérdező által leirt figurák stílusát szerettem volna kifigurázni és nem is volt nehéz mert tényleg ilyenek!!Ugye szent a béke??
Tisztelettel: Egy 1972-ben jogositványt szerzett motoros és autós!!
11:43...te annyira hülye vagy,hogy fáj a hasam,annyira nevetek a hozzád hasonló barmokon.....
Azt hiszed,hogy az autód olyan nagy,legyen az Q7,vagyX5,X6..????Akadnál össze egy ferdeszamű hasonló verdával közlekedő manussal...mukkanni sem mernél....Vagy akadnál össze velem,és a kis járgányommal....A minap is tette az agyát egy francia Porsche,hogy majd ő jól megmutatja nekem...de amikor egy picit ráhúztam a buszom kormányát,satufékezett,és beállt mögém....Szóval a te autód nagy.....Akkor az enyém.....na erről ennyit....
És mielőtt pofázol,tanulj meg helyesen írni....wazze....:)
Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint egyre gondolunk.
Nekem már az elején leesett, hogy a 11:43-mas csak hülyéskedik :)
"Nem irigylem a veterán autódat, mert én annyi pénzért, mint amennyiért te vetted a "verdát", annyiért én "vadiújat" kaptam! A te hatalmas autód a roncstelepen lesz, amikor az enyém még mindig menni fog!"
ÁÁÁÁ...Na ez a magyar fajbarom tökéletes példája.Ezek tényleg többnek érzik a "vadiúj" japán-esztergomi vagy riceracer hulladékot,mint például az én 2001-es s80 t6-omat(272LE).Az egyik jó barátomnak 2000-es évjáratú m5-öse van(401LE).Az is veterán?Az is szar?Ezeket legalább használni is lehet,és nem 130 a végsebességük.Sokkal többre tartok egy 10 éves BMW-t,Volvo-t,mint egy szart,ami bár új,de úgyis 4 évre gyártották.De tudom,hogy csak irigységből írnak ilyeneket,mert ebben az országban ez nagyon jellemző.
Ja és garantálom.hogy a 10 éves veterán Volvom még futni fog 400ezer km után is,míg a tiéd szétesik 150 után.
A másik meg ez "maj jól ráhúzom a buszom kormányát he mer nem teccik ahogy közlekedel".
Gratulálok.Intelligenciahányadosod megegyezik a szobahőmérséklettel.Remélem egyszer engem is megpróbálsz leszorítani...Mert akkor több embert már nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!