Ha valaki horkol akkor nem kaphat jogositványt?
Aki horkol, az nem kaphat jogosítványt.
Pl. nekem korpás a hajam, és ezért nem vehetek dobozos sört a boltban.
Ez egy ilyen szabályozott világ!
Bizony!
# 14
Neked nem a hajad korpás hanem az agyad. De ezzel is vezethetsz. Nem értem hogy míert nem fejtesz inkabb keresztrejtvényt? Minek kell a hülyeség ha normalis volt a kerdés
#14 vagyok.
Már kész vagyok a keresztrejtvényekkel, most éppen hülyeségeket válaszolok normális kérdésekre itt a gyakorin. 😆
Jaj ne legyen már ilyen szívtelen!
Annyira szeretek ezekre borzasztóan komoly kérdésekre idétlen módon válaszolgatni.
Maradhassak még légyszilégyszilégyszi........😊
Önmagában a horkolás miatt nem veszik el a jogsit, de ha felmerül annak a gyanúja, hogy a horkolás mellett légzéskimaradások is lehetnek, a háziorvos az alkalmasságot csak feltételesen, alváslaboratóriumi kivizsgálásig hosszabbítja meg.
Ha ott középsúlyos vagy súlyos alvási apnoe szindrómát leleteznek, és a sofőr nem akarja kezelni a problémát, akkor a háziorvosnak be kell vonatnia a jogsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!