Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tesco parkolóban otthagyhatom...

Tesco parkolóban otthagyhatom az autómat pár napra, nem lesz baja?

Figyelt kérdés
2023. dec. 16. 10:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%
Én régebben mindig a Coopnál hagytam éjszakára amikor még nem mertem kocsival járni dolgozni, de a buszmegálló messze volt gyalog, és féltem a kutyáktól hajnalban. Senkit nem zavart, és nem is érdekelt. Próbáltam olyan helyre állni ami nem zavaró pl. betolattam a sarokba, ahol amúgysem nagyon szoktak /szeretnek állni. Sosem volt gond, pedig több mint egy évig így csináltam.
2023. dec. 16. 13:03
 12/21 anonim ***** válasza:
Ja, és ott is ki volt írva, hogy az "áruház vásárlói számára fenntartott parkoló".
2023. dec. 16. 13:04
 13/21 anonim ***** válasza:
57%
Az autó biztos nem fog eltűnni, max fel lesz törve. Mondjuk a katalizátor kilopás nem tudom mennyire reális veszély még.
2023. dec. 16. 13:05
 14/21 anonim ***** válasza:
74%

Sokáig egyhelyben áll az autó kifigyelik, és pár nap után ha nincs kamera a közelben elkezdik apránként bontani.

Például 3 éve Veszprém után lerobbant egy autó. Félre volt állítva az út szélén. A tulajdonos mire megszervezte az autómentés a 4. napon ismeretlenek elkezdték szétbontani az autót egy forgalmas főút mellett. Ahogy kelet felé haladunk annál rosszabb a helyzet. Borsod, Szabolcs megyében 2 nap és valaki benne fog turkálni.

2023. dec. 16. 13:30
 15/21 anonim ***** válasza:

"ismeretlenek" :-)

2023. dec. 16. 14:49
 16/21 anonim ***** válasza:
51%

Az aruhaz elvontathatja mert a parkola az ovek.

Inkabb kozteruleten hagyd ott ha tabla nem tiltja. Panelhazaknal is otthagyhatod mert nem tudja senki hogy te ott laksz e vagy ott vendegeskedsz e valakinel aki ott lakik. Viszont ha sokan ezt teszik az mar bosszanto a lakoknak mert nem lesz eleg parkolohelyuk

2023. dec. 16. 17:29
 17/21 anonim ***** válasza:
68%
Az attól is függ hogy milyen az autód. :P
2023. dec. 16. 22:03
 18/21 bazaltkaroly ***** válasza:
Inkább keress egy P+R parkolót. Ott állhatsz sokáig, és nem veszélyesebb, mint bárhol máshol.
2023. dec. 18. 10:19
 19/21 A kérdező kommentje:
Komolyan? Nem veszélyesebb? Egyébként ott van őr vagy valaki nézi hogy ki van ott? Köszönöm szépen!
2023. dec. 18. 10:22
 20/21 bazaltkaroly ***** válasza:

Nincs őr általában, de a Tesco parkolóban sincs. Nem mondom, hogy veszélytelen, hanem arra gondoltam, hogy ugyanolyan veszélyes, csak onnan nem fognak elvontatni. Legalábbis még nem hallottam róla példát.

Ha maximális biztonságot akarsz, és költenél is rá, akkor azt javaslom, hogy keress valamilyen zárt, védett parkolót, és vedd fel velük a kapcsolatot, hogy meg lehetne-e beszélni egy árat arra, hogy ott tartsd egy ideig az autót. Lehet, hogy tudnak intézni valamilyen bérlet-félét.

2023. dec. 18. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!