Budapest tényleg veszélyes, van okom félni?
Nagyon veszélyes, engem a múltkor gyíkká változtatott valaki.
Csak már elmúlt.
Kaptál már remek válaszokat, én inkább a “hogyan viselkedjek” kérdésedre válaszolnék.
Ahogy írta #6 is írta, szinte mindig egymást ismerő emberek között lesz erőszakos bűncselekmény, szóval a legjobb amit tehetsz, hogy nem szerzel ellenségeket. De ez nem csak barátokra vonatkozik, hogy őket ne fordítsd ellenséggé, egy random drogos kéregetővel se legyél nagy arcú, meg úgy senkivel se, mert ilyenkor kerül elő a nem várt kés és mindegy milyen erős vagy, a súlyos sérülés garantált lesz.
Én 30 éve élek itt lassan, de soha nem kötöttek belém, pedig egy “megverhető” férfinek nézek ki, mert se magas se izmos nem vagyok annyira. Ellenben van egy barátom, aki nem egyszer keveredett verekedésekbe, mert ő nem tud szó nélkül hagyni dolgokat, meg szokott a csöveseknek olyat mondogatni, hogy “f*szért nem mész dolgozni te kutya”. Nyílván ha valaki így viselkedik, akkor garantált a konfliktus előbb-utóbb, de ha nem piszkálsz senkit és néha lenyelsz egy szidalmazást, akkor soha nem lesz problémád.
Vigyázz lehet majd többen el akarnak adni neked parfümöt.
Amúgy semmi extrém, ezek a részek amit írtál tök normálisak, céltudatosan mész a dolgodra, leszólítanak akkor mész tovább, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!