Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Itt mindenképpen jobbra...

Itt mindenképpen jobbra kisívbe kell kanyarodni?

Figyelt kérdés

Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén

[link]

Vagy ha nem zavarom /veszélyeztetem a forgalmat, kanyarodhatok egyből a belső sávba (csak onnan lehet legvégül balra kanyarodni a következő kereszteződésnél).

2023. nov. 19. 09:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Lehet balra is es egyenesen is lehet menni.
2023. nov. 19. 09:12
 2/16 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Fordulhatsz egyből a belső sávba, mert kanyarodósávok vannak.
2023. nov. 19. 09:13
 3/16 anonim ***** válasza:

Ha az obi felől jössz ki és jobbra akarsz menni akkor azért nem mehetsz arra amerre szeretnél mert ott tulajdonképpen egy kicsit a forgalommal szemben is kell menned ha arra az utra akarsz rákanyarodni

És a forgalommal szemben nem kéne menni:)

2023. nov. 19. 09:15
 4/16 anonim ***** válasza:
Mar ertem a kerdest. En mindenkeppen megvarnam hogy elmenjen a forgalom es akkor kanyarodnek ki.
2023. nov. 19. 09:15
 5/16 anonim ***** válasza:
A tabla csak azt mutatja hogy jobbra van a parkolo a szemelyautoknak. Teherautoknak balra. De mehetsz egyenesen is.
2023. nov. 19. 09:16
 6/16 A kérdező kommentje:
A Tesco felől jönnék, ahogy a kép is adja.
2023. nov. 19. 09:39
 7/16 anonim ***** válasza:
onan jobbra kanyarodva csak 1 sáv van:)
2023. nov. 19. 09:41
 8/16 A kérdező kommentje:
De köszi a válaszokat. Még csak most járok gyakorlati órákra. Majd megbeszélem az oktatómmal is. Én forgalom zavarás hiányában a belsőbe mennék, hiszen ha a hozzám közelebb esőbe sorolok akkor utána nagyon pici szakasz van már arra, hogy sávot váltsak. Elvileg mivel egy egyirányú szakaszról érkezem, és nincs jelezve az úton felfestéssel, hogy hova kell érkeznem, mehetek a belsőbe is. Én így értelmezem
2023. nov. 19. 09:41
 9/16 A kérdező kommentje:
Itt ha jobbra fordulsz 2 sáv van, az egyikből a belváros fele tudsz menni jobbra, a másikból Miskolcot el tudod hagyni balra.
2023. nov. 19. 09:42
 10/16 anonim ***** válasza:
51%

Itt ha nagyon szabályos akarsz lenni akkor befordulsz jobbra a kanyarodóba majd rögtön index balra és ha szabad a pálya akkor húzod is azonnal be a másik sávba.

Akkor lehet gond ebből ha hosszú sor áll a lámpánál a balra kanyarodó sávnál mert akkor célszerű elmenni jobbra és másik úton eljutni a célig, hogy aki mögötted vár és csak jobbra szeretne menni azt ne akadályozd.

2023. nov. 19. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!