Tényleg elveszik a jogsit Németországban ha füvezel?
Mivel jelenleg még illegális Németországban füvezni, ezért ez legyen a legkisebb bajod.
Már döntöttek a legalizációjáról, de még nem lépett érvénybe a törvény.
Betépve vezetsz, Magyarországon is elveszik a jogsidat
Szerencsére
Nyilván senkit nem érdekel, te HOGY ÉRZED, meddig hat rád valami, a tesztek azt mutatják, van-e a szervezetedben még hatóanyag.
Mellesleg fölösleges vitatkozni, mert akár tetszik neked, akár sem, ez a helyzet, másrészt meg fölösleges vitatkozni veled, mert annyira függö vagy, hogy képtelen vagy elfogadni, hogy ilyen állapotban nem vezethetsz
Nem teljesen értem min vagy felháborodva.
“ akkor ha gyorstesztelnek igazoltatáskor elveszik a jogsimat?”
Kábítószerrel kapcsolatos gyorsteszt csak vizeletben alkalmazható. Téged gyakran pisiltet meg rendőr amikor elkéri a vezetői engedélyed? mert engem nem. Itt már bukta az egész kérdés, hiszen nincs értelme. Egy igazoltatásnál nincs gyorsteszt.
“ de nem beállva vezet, hanem mondjuk másnap”
A szeszesital fogyasztásnál, számít hogy most ittam meg 3 sört és fújok egy (teljesen hasam ütök) 0.35-t, vagy tegnap este hót satu matt részegre vertem magam töménnyel és másnap 10.00-kor fújom azt a 0.35-?
Nem. Nem számít. Az ember éjszaka betintázik, de oda figyel igyon elég vizet melle, jó a szervezete, jó minőségű piat ivott és nem lesz másnapos. Reggel úgy érzi nincs hatással rá a tegnap esti, kialudta, elindul kocsival. Ha szondát fúj és pozitív értéket akkor bizony cumi. Hiába látják a rendőrök is, hogy nem részeg, az alkohol kimutatható a szervezetében. Ugyan ez a szabályozás minden létező tudatmódosító szerre.
Ha kimutatható a szervezetedben, akkor cumi. Ez igaz kábítószerre, alkoholra. Az, hogy az alkohol gyorsabban ürül mint a marihuána.. hát ilyen az élet. Nyilván, ilyen esetben elindul az eljárás és vizsgálják ennek során, hogy az volt-e hatással, befolyásolta-e a vezetési képességeit. Az, hogy kimutatják, hogy 5 napja füvezett, nem a jogosítványa fogja bánni, hanem egyéb büntető eljárásba vizsgálják majd. Vizeletből az alkohol is kimutatható hosszú ideig, ezért vizsgálják ezeket inkább vérből.
“ hogy már majdnem legális,”
Imádom mikor valaki ezzel érvvel. A már majdnem legálisan az egyelő az illegálissal. Nincs olyan, hogy majdnem legális. Van egy egyértelmű vonal ami előtt legális ami után illegális. Amelyik oldalon van, oda soroljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!