Ezzel a gumival az utánfutón még eljárhatok kb. 2 évig?(képek)
Személyautós utánfutóról van szó.
Azt mondták egy gumiszervizben hogy nyugodtan járhatok ezzel 2 évig is.
Kérdeztem hogy most szórakozik?? Azt mondta hogy nincs ideje viccelni és komolyan mondta. Szerinte sokan így járnak még 2 évig is és csak a drótok jöttek ki belőle.
Egyébként nem melegszik a gumi, nem dobál, nem ereszt.
Tényleg járhatok ezzel a gumival??
Tisztára, mintha paint-ben rajzolta volna valaki.
Persze, járhatsz, egyszer szívod meg, húzhatod haza felnin máris megérte volna cserélni.
Persze gumis rávágja, hogy jó ez még. Balesetet jó eséllyel nem okoz, ha eldurran. Max te szívsz a spóroláson.
Nem is kérdés, hogy praktikusabb lenne cserélni.
Ha nincs pénzed újra, nézz valami használtat,
Voltak rajta bútorok meg ilyesmi cuccok, közben megálltunk tankolni, akkor vettem észre hogy néz ki a gumi.
Korábban nem is terheltük az utánfutót kaviccsal, homokkal meg ilyenekkel.
Hat éves a gumi ill. az utánfutó, kilométerben meg kb. 40ezer lehet benne.
Hát ha már ilyen állapotban van, nem tudni, mikor fogja magát megadni, és szétporladni. Vagy legalábbis leengedni. Kínos, ha sok km-re vagy otthonról, megpakolva, és még pótkereked sincs.
Műszakin biztos, hogy nem fogják átengedni.
Itthon a környéken voltunk amikor észrevettem.
Veszek rá újat és pótkereket felnivel is beszerzek.
Egyébként egy ilyenért a rendőr simán leveszi a rendszámot ott helyben szerintem.
Persze, ha megállít, de a lommal megpakolt utánfutó eleve magas labda, ha éppen hajlandók igazoltatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!