Mit jelent(het) a kerékpárosok lakott területen kívüli biztonsága szempontjából az indiai sofőrök és sofőrnők érkezése?
Figyelt kérdés
Ők ugye egy olyan kultúrából érkeznek, amelynek közlekedése messze földön hírhedt, még ha konkrét esetben szakemberekről is van szó.
Itt a Balkánon így is tragikus a helyzet, az indiai sofőrök mennyit fognak ezen rontani? Vagy épp ellenkezőleg, pont hogy jobban hozzá vannak szokva a sokféle (lassú) járműhöz az utakon, így kisebb veszélyt fognak jelenteni, mint egy átlag lengyel meg román kamionos?
2023. aug. 29. 19:28
1/6 anonim válasza:
Semmi változás nem lesz. Attól, hogy indiaiak és ott kicsit káoszos a közlekedés az nem jelenti azt, hogy ők csak így tudnak közlekedeni.
2/6 anonim válasza:
Több távol-keleti országban vezettem, de Indiában inkább helyi sorfőrrel. Aki ott balesetmentesen vezet, Európában "császár".
3/6 anonim válasza:
Szerintem még kelet európai szemmel is állat módra fognak vezetni, mert ebben szocializálódtak. Náluk kisebb az értéke az emberi életnek.
4/6 anonim válasza:
A Waberer's-nél dolgozik már sok indiai, kaptak egy pár hónapos felkészítést, teljesen normálisak, európai módra vezetnek, mentem többel is együtt (előttük-mögöttük), amikor több kamionnyi árut kellett egyszerre szállítanunk. Most folyik a kenyaiak kiképzése, na tőlük a Waberer's-es oktatók is fáznak.
5/6 Szolovjov válasza:
Indiában egy Kresz szabály van: ne üsd el a szent tehenet! Nem számítok sok jóra.
6/6 Hintalow válasza:
What are you doing Samir?!
You're breaking the car Samir!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!