Elsősegély vizsga menete?
Budapesten az Erőmű utcában fogok vizsgázni.
Nektek hogy zajlott? Nehéz volt?
10-es...
Gratulálok.
Végül miből készültél fel? Online?
Mert én most mennék vizsgázni... 2 héten belül.
Jó lenne felkészülni.
Köszi
Azokat a dokumentumokat olvasgattam, amiket az egyik válaszoló küldött, a tételsorokat.
Bőven elég volt, szinte megválaszolták helyettem a kérdést, rávezettek stb.
Én ugyan voltam tanfolyamon, de max annyira volt jó, hogy kipróbálhattam az ambu babát meg különböző kötözéseket.
De ezeket videókból is ugyan úgy elég.
12-es.
Hány órát készültél nagyjából? Azért kérdezem, mert most kezdek neki, szombat reggel lesz a vizsgám.
Gratulálok egyébként. Sikerülnie kell. Más nekem már nincs hátra és kezemben a jogsi.
Sziasztok!
Én voltam az utolsó. Budapest, Váci úton vizsga.
Stabil oldalfekvést, újraélesztést kell tudni. Mentőt hívni hozzá tudni kell! Honnan hívod, mi a baja, hol vagy, satöbbi.
Utána 1 tétel, amiről meg kell tudni állapítani, hogy pl koponya sérült. Körbe van írva a szituáció. Abból megállapítod, hogy ez mondjuk borda törött (mert beszél hozzád), miből tudod, nem-e a gerinc törött? Majd hogyan látod el.
Kapsz segítséget, ha úgy jársz, mint mi, szerintem itt a lényeg, látják, tudsz valamit, meglegyen a papírod és ennyi. Segítőkészek voltak.
Sokat nem kell tanulni, de a 3 mondatos válaszok a vizsgakérdésre szerintem kevés. Én is annyit tudtam nagyjából, de tudtam, hogyan fektetem, hogyan látom el, de megállapítani nem tudtam volna, hogy tuti az a baja. Bár egy laikus ember nem is fogja.
Ja, mikor mondtam, fél ülő helyzet. Akkor hogyan csinálom ezt a helyzetet?
De nem kell aggódni, aki tud valami alapot, átmegy.
Sok sikert mindenkinek!
2 ember egyébként összesen olyan 6 perc alatt végez (egyszerre mentek be).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!