Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha nagymotorral elkapnak, de...

Ha nagymotorral elkapnak, de csak B kat jogosítványom van, mennyire büntetnek? És utána gyalogolhatok vagy tovább engednek?

Figyelt kérdés

Olyankor ott kell hagyni a motort? Vagy hogyan tovább?

És a B jogsim veszélyben van, vagy azt nem érinti semmi?

5 pontot adnak, azt tudom, de a pénzbírság hogyan alakul?

Van akit kaptak el mostanában?

2023. jún. 21. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván nem engednek tovább, telefonálhatsz a tréleres havernak, illetve eltilthatnak az A kategória megszerzésétől, főleg, ha balesetet okozol.
2023. jún. 21. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Én sokat enduroztam. B-s jogsival. Bár ez csak 125-ös volt de legalább 2ütemű. Sose kaptak el bár terep és utca vegyesen volt.
2023. jún. 21. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem szoktak poénból megállítani embereket, max. szondáztatni, ha épp olyan razzia van valamelyik utca sarkán, de akkor sem néznek sokszor iratokat. A jogosítvány nélkül vezetés általában akkor derül ki, amikor baleset történik.
2023. jún. 21. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem hiába hívják jogositvanynak…

Ha nincs akkor miert akarsz olyan motort vezetni amihez nincs meg a megfelelo jogositvanyod?

Ilyenek miatt vannak balesetek.. Veszelyeztetik a masik eletet..

2023. jún. 22. 06:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy dolog, hogy elkap a rendőr.

Lerakatja veled a motort, tolni se tolhatod. Jön egy haver akinek van érvényes vez. eng vagy tréler. Kapsz egy csekket, meg etiltanak, de ez a jobbik eset.

Ha csinálsz egy balesetet, egy forintot nem fog fizetni a biztosito, szépen, saját zsebből fogod fizetni a teljes kárt polgári peres úton.

2023. jún. 23. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!