Aki áthajt a piroson, azt milyen módon tudják elkapni és megbírságolni?
Figyelt kérdés
2023. jún. 17. 11:55
1/5 anonim válasza:
Leginkább csak helyben. Ha van kamera, minimum 3 felvétel kell ahhoz, hogy bizonyítani lehessen, hogy biztonságosan már nem tudott volna megállni.
Jönnek majd, akik kiürítési cikklusokra hivatkoznak.
Elmeletben igazuk van.
De nem voltam rest korábban, stopperrel lemérni egy helyen a sárga idejét. A feles sem volt annak, mint amit ő írt.
2/5 anonim válasza:
Helyszínen, pofátlanítós videókat nézd meg hogyan csinálják
3/5 anonim válasza:
Drónnal. Nekem úgy küldték a csekket, fene a szájukat.
Nyilván nem vagyok idióta, nem hajtok neki senkinek, csak szimplán kutya nem volt a környéken.
4/5 anonim válasza:
3. A rendelet melyik részében található olyan engedmény, hogy ha nincs ott senki, akkor szabad szabálytalankodni?
5/5 anonim válasza:
Gondolom te is érzed a különbséget az üres kereszteződésen áthajtás és a tömegkarambol okozása között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!