Ez milyen kresz tábla?
A gyalogátkelőhely tábla mellett jobbra levő háromszög alakú tábla milyen kresz tábla?
Izlandi figyelmeztető úttábla.
Ezt találtam róla.
"Izlandi figyelmeztető úttábla."
A háromszög tábla lévén figyelmeztető tábla szokott lenni.
"Gondolom ennek az izlandi változata:"
Mármint inkább erre kellett volna gondolnod : [link]
Útkereszteződés alárendelt úttal jobbról.
Én azon gondolkoztam hogy vagy ez lehet vagy ha létezik ilyen a világon kreszt tábla akkor lehet ez : útkereszteződés egyenragú úttal jobbról.
Érdekes itt ezt írja : "Aircraft Airplane Traffic sign Warning sign, aircraft, angle, text png"
repülőgép figyelmeztető tábla
Máshol pedig Találtam ilyet is, ilyen tábla sincs erre fele : [link]
Ugyanakkor ha célzottan "Aircraft Airplane Traffic sign Warning sign" ill. efélékre keresek rá ilyen vagy ehhez hasonlókat dob [link]
A gyalogátkelő táblából kiindulva Kína a helyszín. Gyakorlatilag már meg is fejtetted, útkereszteződés egyenrangú úttal jobbról.
@06:13
Köszi, csak tippem volt hogy az. Kínai fejű emberek játszottak abban a filmben, lehet kínában játszódott a film. Tegnap azaz máj. 10.-én hajnalban a cinemax csatornán volt a film, a címét nem tudom.
"az utkeresztezodes alárendelt úttal tábla az izlandi szabványok szerint is vastaggal emeli ki a magasabb rendű utat"[...]
Épp ezért gondoltam hogy nem alárendelt út.
"Ha pedig egyenrangú utak kereszteződésére utal a tábla az azért baj, mert a genfi konvenció szerint azt ugyebár nem ez a tábla kellene, hogy jelölje"
Erre milyen tábla van a genfi egyezmény szerint : - Útkereszteződés egyenrangú úttal jobbról - ?
Én ehhez legközelebbit amit tanultam az az egyenragú utak kereszteződése tábla.
Ami ez : [link]
Amit pedig a 06:13-os hozzászóló linkelt onnan pedig ez a tábla : [link]
@19:22
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!