A mentő helikopternek is elsőbsége van a levegőbe a többi repulővel szembe és az is szirénál?
Nem áll semmiféle szirénen, hanem repül. A kérdésed gyerekes nagyon.
Egyébként elsőbbséget kap. Kér útvonalengedélyt a légi irányítástól, és igény szerinti szabad légteret, leszállóhelyet.
Pontosítok (vagy javítom az előző válaszomat, vagy rontom. Nem tudom):
Többnyire alacsonyan repülnek, nem ellenőrzött magasságon, nem keverednek a nagy gépek közé. Így a gépek egymással kommunikálnak, illetve látva repülnek többnyire.
Honnan veszem? Nem vagyok szakember semmilyen szinten. Az ismereteimet nem nevezném tudásnak, de rengeteg repülős videót nézek (nem fikciókat), mint pl. a pilots eyes, az Aeropark összes videóját láttam. Ezekből mind az jön le, hogy döntően kis magasságban, nem ellenőrzött légtérben repülnek.
Most itt megvan nyitva előttem egy jegyzőkönyv. Ez egy olyan esetről szól, ahol egy váratlan riasztás miatt a légijármű irányt változtatott az új feladat elvégzéséhez. Mivel keresztezni kellett BUD ellenőrzött légterét, kért engedélyt rá, de kommunikációs zavar miatt az elkülönítési előírás sérült.
5. Megbocsáss, de a szövegértelmezésed nem túl fényes.
1-2 nem ellentmond, hanem kiegészíti egymást.
De egy troll kérdésnél nem mindegy?
Csak úgy kommentár nélkül okulásként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!