Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mennyire veszélyes egy Szeged-...

Mennyire veszélyes egy Szeged-Nagykanizsa út egy 125 köbcentis motorral?

Figyelt kérdés
Egy motort kellene elhoznom Nagykanizsáról Szegedre, és az autók többnyire 100km/h-val mennek, tehát nem tudnám tartani azt a tempót, és tartok tőle, hogy rámelőznek úgy, hogy jön szemből autó, netán még le is szorítanak majd. Van valakinek tapasztalata ilyen hosszú úton? Hogy viszonyulnak egy lassabb járműhöz?
2023. ápr. 2. 20:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ez csak egy Honda. Még a 80 is túlzás.

[link]

Nem megyek pályán, gyönyörködöm majd a tájban.

2023. ápr. 3. 16:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Nézd jól néz ki és jó motor is. De míg nem 2ütemű ezért csak ennyi a teljesítmény. 😢
2023. ápr. 3. 16:21
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem gond, nem száguldásra fogom használni. Igazából ez az egy hosszabb útja lesz, utána már helyi közlekedés lenne a sorsa. Autó helyett munkába, boltba járós motor lesz jó időben. Utánfutón is elhozhatnám, de futóval is 70-nel mehetnék csak, ezért gondoltam, hogy motoroznék egy nagyot.

Vannak nálam bátrabb emberek is.

[link]

2023. ápr. 3. 16:37
 14/15 anonim válasza:

Én 2007-ben adtam el az MZ TS 125-ös motoromat. Eladdig soha nem éreztem különösebben nyugtalanítónak, vagy kockázatosnak, hogy bármely két, vagy több magyarországi város között guruljak vele. A magam deffenzíven lehúzódva segítő nyugalmával, nem is emlékszem semmilyen szóra érdemes közlekedésbiztonsági problémára, veszélyhelyzetre. Annak ellenére se, hogy a kínosan hosszú emelkedők még az aszfaltszaggató 80-85-ömet is erősen megkérdőjelezték.

Innen Tapolcáról kb. 180 km-es távolságra, egy pécsi gépjárművezetést oktató cég vette meg, az alsó kategóriás motorkerékpáros oktatáshoz. Miután megállapodtunk az árban, egyebekben, kissé elbizonytalanodva azt kérdezte a céges vevő, hogyan miként tudnám lejuttatni ezt a retró motort arra a nagy távolságra? :o

Azt feleltem, hogy az árában grátisz legurítom a két kerekén, mert ez nem egy múzeumi tárgy, hanem egy közlekedési eszköz; szívesen megyek vele még egyet. ;)

2023. ápr. 3. 20:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Dehogy mennek 100-zal, én csak főúton járok és ha 80-at megyek már nekem kell előzgetnem.
2023. ápr. 5. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!