Mennyire érdemes biztositast kötni? Utazás
Figyelt kérdés
Sziasztok párommal 5napra mennénk Lengyelországba mennyire érdemes biztositast kötni? Alap 10ezer forint2023. márc. 14. 14:32
1/3 nemaRendőrség válasza:
Nekem a bankkártya havidíjában benne van.
Még soha nem volt rá szükségem szerencsére, de jó ha van.
Az alap eu-s tb kártya mellé hasznos lehet ha baj van, egyrészt a telefonos asszisztencia miatt, másrészt fizetnek dolgokat.
Otp-nél az éves valami 6e forint amúgy
2/3 anonim válasza:
Kizárólag utasbiztosítással indulok el külföldre bárhová közlekedési módtól függetlenül. Soha nem volt rá szükség és így van jól, legyen is csak kidobott pénz mindig, de egyszer legyen baj nélküle és ott áll az ember letolt gatyával.
3/3 anonim válasza:
Én nem kedvelem a biztosításokat, mert a biztosítók a beszedett pénznek a harmadát-negyedét kifizetik a károsultaknak, meg költségeik is vannak, és még így is megéri nekik, hát akkor nekem hogyne érné meg megtartani az egészet.
Viszont külföldre mindenképpen kell biztosítás, mert ott az ember nem fér hozzá azokhoz az erőforrásokhoz, amik itthon természetesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!