Lerobbant autót meg lehet büntetni szabálytalan parkolásért?
3-as, tahóság, hogyne. Mert a buszsávban, zebrán, kerékpársávon, járdán keresztben, parkoló előtt keresztben, megálló közepén stb. parkolni az aztán lovagkereszttel kitüntetendő, dicső cselekedet!
Nyilván maga a futár nem tehet a terület szabályozatlanságáról, de még a munkáltatók hozzáállását sem tudja nagyon befolyásolni. De ne emeljük már piedesztálra őket csak azért , mert “árut terítenek”.
"Ja, engem is bosszant, hogy azt hiszik, hogy vészvillogóval akárhol-akárhogy megállhatnak"
Akkor hol álljanak meg? Kíváncsi vagyok a válaszodra? Kérjenek közterületfoglalást? Akkor ugyanúgy ott állnak majd csak szabályosan, az miért jobb? Vagy körözzenek 2 órát aztán megállnak 3 utcával odább akkor a kiszállítás drágul meg te meg sírsz hogy nem jött a futár.
Ez a vészvillogósdi pesti és nagyvárosi sajátosság, sehol máshol nem létezik ilyen.
A forgalom, az utak áteresztőképessége, a parkolási lehetőségek egyensúlya felborult és senki nem tudja mi a megoldás. Az van hogy vagy vészvillogózik a futár, vagy bizonyos helyeken betiltják a szállítást. Melyik jobb?!
Egyébként bizonyos cégek adott kerületbe ki sem vonulnak, mert nem tudnak parkolni.
A fő kérdés szerintem leginkább az, hogy hosszabb távon milyen megoldást lehet csinálni. Mert mindenki házhozszállíttat mindent, saját maga is autóval közlekedik, helyben akar enni és bevásárolni és szolgáltatásokat igénybevenni, ugyanakkor munkába ingázik. Mindezt sok ember teszi szűkös, bezsúfolt környezetben, az ehhez szűkséges útkeresztmetszet és parkoló nincs meg. Ez a kérdés, mi lesz hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!