Nekem mentek Bécsben a Meki parkolóban, kárt tettek a kocsimban, megkeresi a rendőrség a tettest vagy ez veszett fejsze nyele és fizethetem a javítást?
Figyelt kérdés
Persze az osztrák rendőrségen tennék feljelentést németül ha van értelme. Kb 200.000Ft a kár.2022. dec. 15. 20:48
1/7 anonim válasza:
A magyar rendőrség nem fog vele foglalkozni.
2/7 anonim válasza:
De hogyan találnák meg a tettest? Lehetetlen. Hagynám a francba.
3/7 anonim válasza:
Ha van kamera akkor tegyél. De ha nem teszel magultól nem fognak csinálni semmit.
4/7 anonim válasza:
Mindenképp tegyél feljelentést szerintem, legalább valami nyoma legyen.
5/7 anonim válasza:
Tegyél, mivel ez az oszták is egy rafkós fajta am. Meg a vegén téged fog felnyomni és akkor van baj!
6/7 anonim válasza:
Ez most komoly??? 50% alatt van egy olyan válasz, ami olyanokkal megtörtént mar, akik nem csak itt és kepzeletben hagyták el az országot???
Tehat ne jelentse az osztrák rendőröknek az esetet a kérdező, minek egy potenciális adu a zsebbe? Ingyen bérmentve?
7/7 anonim válasza:
Még szép, hogy jelenteném, az oszták egy kivert kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!