Van olyan weboldal ahol közzé van téve hol és mikor lesz trafikpaxolás?
Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 19:12
1/8 anonim válasza:
Már nincs. Régebben a police.hu-n tették közzé.
2/8 anonim válasza:
nincs, mivel nem jelentik már be előre
4/8 anonim válasza:
Tedd fel a Waze-t a telefonodra, azon szokták jelezni ha valahol rendőrt, tarfit látnak. Egyébként érdekes, hogy az utóbbi években már teljesen megszűnt az is, hogy villogtatnak az autósok, ha valahol mérnek.
5/8 anonim válasza:
Waze, nekem szoktak villogni egyébként általában, még ha nem is minden autó.
6/8 anonim válasza:
Waze-t kell használni, meg amúgy villantanak szemből, legalábbis az ország nyugati felén.
De amúgy meg én sokszor mentem már el trafi mellett megengedettnél gyorsabban (GPS szerint), és vártam a büntit, sosem jött.
Igazából a durva gyorshajtókra vadásznak, aki berepül a lakott területre 100-al meg 120-al, azt biztos lekapcsolják, de az meg is érdemli.
7/8 anonim válasza:
Nézd, azért nem olyan orbitálisan nagy ország ez, hogy ne lehessen értelmes idő alatt odaérni valahová úgy, hogy nem mész nagyon Vmax+10 km/h fölé. És úgy egyáltalán nem kell foglalkozni a radarokkal, max 1-1 60-as (vagy viccesebb helyeken 30-as) táblánál lehet rábåszni, ha nem figyelsz.
8/8 Alex Fly válasza:
Nincs. De most közzéteszem: a közutakon. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!