Ha most csinálnád a KRESZ vizsgát, átmennél? (Vizsga teszt link a leírásban ha van kedved és időd)
Ha megcsináltad a "Vizsga teszt kitöltése"-re kattintva,
Hány pontot értél el a 75-ből?
És mióta van jogosítványod?
#1 Hány pontot értél el?
Én 65-öt vagyis éppenhogy átmentem. Én 11 éve vezetek
Megbuktam 64 ponttal, 5 éve vezetek.
Ez a teszt sok helyen pontatlan amúgy.
Pl. Kérdés, számíthatsz-e járműre egyirányú utcából, ahol bringásoknak megengedett?
- Nem, mert a bringa nem jármű (rendes KRESZ vizsgán ilyenre megy a beugratás).
- Nem nyert.
#3 "Kérdés, számíthatsz-e járműre egyirányú utcából, ahol bringásoknak megengedett?"
Igen számíthatsz, este 10 és reggel 6 között sárga villogóval ellátott járműre!
Ha azt vesszük beugratós mert a biciklis rész a kérdésben pont lényegtelen!
66/75
2009-ben szereztem B-t, azóta van C és E is.
65 pont elsőre, necc. Most csinálom. Ez szerintem egy marha módon megfogalmazott kérdés:
14) Ha Ön terelővonalat lép át, akkor?
kresz
A: az egyenesen haladó járműveket egyáltalán nem zavarhatja.
B: az egyenesen haladó járművek részére köteles elsőbbséget adni.(helyes)
Az irányváltoztató köteles az azonos irányban haladó, irányt nem változtató járműnek elsőbbséget adni.
A magyarázat marhaság, mert terelővonalat a lassabb, de egyébként megelőzendő jármű részére természetesen nem kell adnom és az is egyenesen haladó. Viszont természetesen a szembejövő forgalomnak közben elsőbbséget kell adnom és nem is zavarhatom. A válasz értelmében nem előzhetném meg. Így igazából, jó válasz sincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!