Keson allt ki a rendor a megallitasnal(zseblámpával allitot meg) utolso pillanatba ugrott ki es keson vettem eszre,megalltam vissza tolattam es megbuntetett 10 ezerre pedig megalltam tudok fellebezni?
Nekem télen, csúszós úton volt ugyanez... Baleset volt, egy autó kiegyenesítette a kanyart és kivitt egy oszlopot. A csúszós út és a baleset miatt mindenkit megállított egy rendőr a kanyar előtt, gondolom hogy nehogy mi is úgy járjunk, hiaz csak ott volt lefagyva, de nagyon.
Szóval elég gyenge volt a forgalom, a rendőr, aki "irányította a forgalmat" az út a szélén dumált. Én jöttem nagy boldogan motorral, ő meg az utolsó pillanatban lelépett elém, hogy ugyan álljak má' meg. Nem túl elegánsan ugyan, de megálltam... A földön csúszva, el a rendőr mellett, picivel utánna...😂😂
’2012. évi II. törvény a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről’ hatályos szövegéből:
99. § (3) Ha az eljárás alá vont személy a helyszíni bírság kiszabását - a helyszíni bírság meg nem fizetése esetén alkalmazandó jogkövetkezményekről szóló tájékoztatás után - aláírásával igazoltan tudomásul veszi, a helyszíni bírság ellen nincs helye jogorvoslatnak.
Jártam hasonlóan. Éles balra kanyarban baleset. Egyszerre láttam meg a kocsit mélyen az árokban, és az út jobb szélén sétáló két rendőrt amint pont felemelte a tábláját. Az út teljesen jeges volt. Nagyon lassan mentem, de ha ott hirtelen beletaposok, akkor az ABS nélküli autómmal levágom a kanyart, a fűre vagy árokba megyek, a rendőr társát pedig elütöm. Az úton sétáló rendőr gyorsan félrement, kb mellette álltam meg.
Rám kiabált, hogy miért nem nézek magam elé. Visszaszóltam, hogy satufékkel elütöm a társát, vagy mindkettőjüket.
Nem emlékszem mit mondtak még, de nem lett büntetés. Annyit mondtak talán, hogy épp akkor értek ki ők is, friss a helyszín.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!