Miért vezetnek a vezetéstől eltiltott emberek?
Figyelt kérdés
Mostanában gyanúsan sok ilyen cikket lehet olvasni a neten. Eddig csak csodálkoztam ezen, hogy miért csinálják ezt, mikor úgyis megbüntetik őket előbb-utóbb. Tegnapelőtt viszont felháborított egy ilyen; anyukám épp munkába ment, amikor egy vezetéstől eltiltott nő miatt balesetet szenvedett! Bár anyukám megúszta 2 hét alatt gyógyuló zúzódásokkal, a kocsi teljesen összetört, ami azt jelenti, hogy veszélybe került anyukám munkája is, mivel az autó nélkül nem tud eljutni a munkahelyére. Szóval egy vezetéstől eltiltott személy hibája miatt, aki fittyet hányt a tiltásra, most mi isszuk a levét! Komolyan, ilyenkor mi játszódik le az emberek fejében, mikor ilyen súlyos szabályt szegnek vagy mi? Eszükbe jut egyáltalán, hogy ezért nagyon csúnyán megüthetik a bokájukat? Jó, én se vagyok a világ legszabálykövetőbb embere, sőt, de azért ezt még én is komolyan venném, már csak azért is, mert nem szívesen fizetnék több százezres bírságokat, meg egyebek.2022. okt. 13. 13:21
11/15 anonim válasza:
Nagyon drága lett a B-s jogsi megszerzése, 500-600 forint. Ha valaki nem balesetezik, kamera nem rögzíti szabálytalan vezetését, és nem fut bele közúti ellenőrzésbe, megússza.
12/15 anonim válasza:
"Ha valaki nem balesetezik, kamera nem rögzíti szabálytalan vezetését, és nem fut bele közúti ellenőrzésbe, megússza."
És ezekre mi a garancia?
Oké, állhatok úgy hozzá, hogy azon kívül minden szabályt betartok, de baleset bármikor történhet, más hibájából is, és ott ki is derül...
Ahogy egy sima igazoltatást se lehet kikerülni.
13/15 anonim válasza:
#12: engem bőven több, mint 10 éve igazoltattak utoljára.
14/15 anonim válasza:
Így van, az utóbbi évtizedben talán egyszer igazoltattak. akkor sem rutinellenőrzés volt, hanem valami szökött rab miatt fordult fel a város.
Jah' és tegyük hozzá, minden nap vezetek.
15/15 anonim válasza:
Azért valljuk be, nem a semmiért szoktak valakit eltiltani jogsitól. Általában nem egy kis koccanás, vagy figyelmetlenség miatt veszik el a jogsit, hanem nagyobb baleset okozás, részegen vezetés miatt. Szerinted aki hót részegen vezet azt érdekli hogy elveszik a kártyát? nnem. . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!