Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért vezetnek a vezetéstől...

Miért vezetnek a vezetéstől eltiltott emberek?

Figyelt kérdés
Mostanában gyanúsan sok ilyen cikket lehet olvasni a neten. Eddig csak csodálkoztam ezen, hogy miért csinálják ezt, mikor úgyis megbüntetik őket előbb-utóbb. Tegnapelőtt viszont felháborított egy ilyen; anyukám épp munkába ment, amikor egy vezetéstől eltiltott nő miatt balesetet szenvedett! Bár anyukám megúszta 2 hét alatt gyógyuló zúzódásokkal, a kocsi teljesen összetört, ami azt jelenti, hogy veszélybe került anyukám munkája is, mivel az autó nélkül nem tud eljutni a munkahelyére. Szóval egy vezetéstől eltiltott személy hibája miatt, aki fittyet hányt a tiltásra, most mi isszuk a levét! Komolyan, ilyenkor mi játszódik le az emberek fejében, mikor ilyen súlyos szabályt szegnek vagy mi? Eszükbe jut egyáltalán, hogy ezért nagyon csúnyán megüthetik a bokájukat? Jó, én se vagyok a világ legszabálykövetőbb embere, sőt, de azért ezt még én is komolyan venném, már csak azért is, mert nem szívesen fizetnék több százezres bírságokat, meg egyebek.

2022. okt. 13. 13:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nagyon drága lett a B-s jogsi megszerzése, 500-600 forint. Ha valaki nem balesetezik, kamera nem rögzíti szabálytalan vezetését, és nem fut bele közúti ellenőrzésbe, megússza.
2022. okt. 14. 12:32
 12/15 anonim ***** válasza:

"Ha valaki nem balesetezik, kamera nem rögzíti szabálytalan vezetését, és nem fut bele közúti ellenőrzésbe, megússza."

És ezekre mi a garancia?

Oké, állhatok úgy hozzá, hogy azon kívül minden szabályt betartok, de baleset bármikor történhet, más hibájából is, és ott ki is derül...

Ahogy egy sima igazoltatást se lehet kikerülni.

2022. okt. 14. 12:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#12: engem bőven több, mint 10 éve igazoltattak utoljára.
2022. okt. 14. 12:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Így van, az utóbbi évtizedben talán egyszer igazoltattak. akkor sem rutinellenőrzés volt, hanem valami szökött rab miatt fordult fel a város.

Jah' és tegyük hozzá, minden nap vezetek.

2022. okt. 14. 14:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért valljuk be, nem a semmiért szoktak valakit eltiltani jogsitól. Általában nem egy kis koccanás, vagy figyelmetlenség miatt veszik el a jogsit, hanem nagyobb baleset okozás, részegen vezetés miatt. Szerinted aki hót részegen vezet azt érdekli hogy elveszik a kártyát? nnem. . .
2022. okt. 14. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!