Elvehetik a jogsit gyorshajtásért?
A szomszédos városba kellett elmennem a kisöcsémért.
Nagyon nagy dugó volt a városba..
Amikor kiértem a városból a nagy főútra gondoltam sietek egy kicsit. 90-el lehetett menni, de van ott egy benzinkút és ott leveszik 70km/h-ra egy rövid szakaszon. kevés autó volt úgyhogy kicsit oda léptem neki 140-160 körül mentem és pont beleszaladtam egy trafiba a 70km/h részen.
Nem szoktam száguldozni csak elég rossz helyen van öcsém edzőcsarnoka.. sok a cigány és nem egy kisfiút betaláltak már. 10évesek úgyhogy féltem egy kicsit hogy lesz-e valami baja.
A mesét legközelebb nyugodtan elhagyhatod.
Nem veszik el a jogsit érte, de ez 300 ezres gyorshajtás volt.
130 ezer max, ha valóban 160-nal fotózták, 90 000, ha tényleges 140-nel.
Jogsit leginkább a helyszínen vehetik el, ha közúti veszélyeztetés is megvalósul, vagy nem vagy vezetésre alkalmas állapotban.
10:20 köszönöm.
És ha lekaptak kb hány nap mire kiküldik?
Azt elárulnád, miért éppen OTT mentél 140-160-nal, ahol 70-re le van korlátozva? (tulajdonképpen EZÉRT nem hihetö a történet, mert eygetlen normális ember sem ott kezd száguldozni, ahol eleve sebességkorlátozás van.)
Eszedbe jutott esetleg, hogy a korlátozás nem ok nélkül van éppen ott?
Van olyan, aki gyakran tempósan autózik, és van aki csak álmodozik az ilyesmiről.
A kérdező bizonyára a második csoportba sorolandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!