Véletlenül gyorsan hajtottam, mert azt hittem h már városon kívül vagyok. Meg tudom-e nézni neten, hogy kapok-e bűntetést?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hol, és mennyi idő után?2022. jún. 9. 11:38
11/25 anonim válasza:
Nem tudod megnézni, készítsd elő a pénzt és ha nem jön akkor szépen elrakod és örülsz magadnak. 2-3 hét szokott lenni mire megjön
12/25 Beviz Elek válasza:
Ezen mit kell idegeskedni? Ha kapsz büntetést akkor az 30e Ft, de semmi más következménye nincs, nincs mi miatt aggódni.
13/25 anonim válasza:
"Amúgy valós 68-tól jön bünti."
Akkor mondjuk 60-al nyugodtan taposhatom lakott területen belül? :P
15/25 anonim válasza:
#13 Ha csak az érdekel, hogy kapsz-e büntit, akkor igen.
16/25 anonim válasza:
15: Miért kapnék büntit ha 68-tól kezdődik? :P
17/25 anonim válasza:
Lakott területen belül 65-75 között csak egy 30e-s csekket osztogatnak a mostani objektív felelősséges szabályok alapján. Ha a rendőr megállított volna (traffipax típustól fggően) 53-55 től is büntethetnének de általában lusták rendőreink ehhez a papírmunkához.
18/25 anonim válasza:
#16 Bocs, félreérthetően fogalmaztam. Ha csak az érdekel, hogy büntetés lesz-e belőle, büntetés nem lesz. Tudod van más szempont is a büntetésen kívül, pl. biztonság, féktávolság stb.
19/25 anonim válasza:
"Nem tudod megnézni, ha lekaptak, majd jön a csekk. Amúgy valós 68-tól jön bünti."
Ez így nem igaz. Azért 68-tól küldik a csekket 65 helyett, mert a trafi pluszminusz 3 km/h-ra van hitelesítve. Tehát valós 65 esetén is mutathat 68-at, és akkor már küldik a csekket.
20/25 anonim válasza:
Kétesélyes, de azért ne állj fél lábon most két hétig, ha jön csekk, hát jön. Befizetni is van azt hiszem 53 naptári napod ilyenkor. Majd írd meg, mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!