A vasúti átjárókba miért nem tesznek olyan eszközöket, amik biztosan megállítják az autókat?
"te ökör ... Szégyelld magad"
Ezt gondolom magadnak mondtad. Ugyanezen törvényre hivatkoznék én is, csak meg kéne értened mit írnak.
El tudom képzelni a helyzetet ahogy valóban kettévág egy kamiont a vonat, valóban megsérül a kamionsofőr. A vonatnak 2km-re sikerül lefékeznie, és kiugrik a vonat mind a 100 utasa és keresztül kasul rohan vissza 2km-t a kettévágott kamion felé a gyaloglásra is alkalmatlan sínen bozótokon keresztül és könyökkel vágnak utat az addigra ott összegyűlt emberek közt.
Még nem láttam ilyet. De te ezt így képzelnéd el. :D
Én is rákerestem az orosz vasúti átjárókra és rögtön a 6. kép a találati listában ez:
Hát, ezért aztán tényleg megéri milliókat költeni rá... Ha nem többet.
Az emberi hülyeség ellen nem lehet tenni semmit. Ha be akar menni a vonat elé, akkor be fog menni a vonat elé.
És a 6-8-as válaszoló, valamint a kérdező is ebbe a kategóriába (hülyék) tartozik...
Leírtuk miért nem jó, de te nem fogadod el, csak az érdekel, hogy hogyan lehet mégjobban összetörni az autóst, motorost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!