Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha a traffipax a motorost...

Ha a traffipax a motorost esés közben méri be, akkor ki kell fizetnie a gyorshajtás bírságot?

Figyelt kérdés
A seggen csúszásnak nincs maximális megengedett sebessége 🤔 Vagy nem jól gondolom? Végül is letagadhatom azt is hogy rajta ültem, mivel már nincs a seggem alatt, mondhatom azt is hogy az a bicikli ott volt, seggen csúszva közlekedtem -> bizonyítsa be valaki ha nem úgy volt 😉
2022. ápr. 29. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Ennyi erővel letakarod a rendszámot pl. a lábaiddal és akkor nincs hova küldeniük a csekket.
2022. ápr. 29. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

A gyorshajtás = közúti veszélyeztetéssel.

Magyarul közúton tök mindegy hogy bicajjal mész 120-al vagy seggen csúszol ennyivel, ha elkap a rendőr.

2022. ápr. 29. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem csak a bírságot. A mentőt, az autómentést és a motorban esett kárt is ki kell fizetni. Meg persze a KRESZ tanfolyamot, mert elveszik a jogosítványodat is helyben.
2022. ápr. 29. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem látja a rendszámot akkor nem.
2022. ápr. 29. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Elég gyenge fantáziád van .
2022. ápr. 29. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ha egy nagyobb motorral elvágódsz 120al akkor az lesz a legkisebb bajod, hogy ki kell e fizetned a gyorshajtási bírságot.
2022. ápr. 29. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Állítólag Hollandiában volt ilyen eset. Gyorshajtás közben elesett, a traffi pont úgy kapta le hogy már a földön csúszott, és mivel nincs rá jogszabály hogy nem lehet 137-tel a földön csúszni, plusz a sofőrt nem lehetett azonosítani, ezért megúszta a bírságot. De a kezét eltörte és a motor is összetört.
2022. ápr. 30. 08:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Showder Klubban hallottam én is 🤣 Magyarországon ezért kapott volna bírságot? Tegyük fel szerencsés volt és nem kell mentő.
2022. ápr. 30. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!