Ha a traffipax a motorost esés közben méri be, akkor ki kell fizetnie a gyorshajtás bírságot?
Figyelt kérdés
A seggen csúszásnak nincs maximális megengedett sebessége 🤔 Vagy nem jól gondolom? Végül is letagadhatom azt is hogy rajta ültem, mivel már nincs a seggem alatt, mondhatom azt is hogy az a bicikli ott volt, seggen csúszva közlekedtem -> bizonyítsa be valaki ha nem úgy volt 😉2022. ápr. 29. 19:21
1/8 anonim válasza:
Ennyi erővel letakarod a rendszámot pl. a lábaiddal és akkor nincs hova küldeniük a csekket.
2/8 anonim válasza:
A gyorshajtás = közúti veszélyeztetéssel.
Magyarul közúton tök mindegy hogy bicajjal mész 120-al vagy seggen csúszol ennyivel, ha elkap a rendőr.
3/8 anonim válasza:
Nem csak a bírságot. A mentőt, az autómentést és a motorban esett kárt is ki kell fizetni. Meg persze a KRESZ tanfolyamot, mert elveszik a jogosítványodat is helyben.
4/8 anonim válasza:
Ha nem látja a rendszámot akkor nem.
6/8 anonim válasza:
Szerintem ha egy nagyobb motorral elvágódsz 120al akkor az lesz a legkisebb bajod, hogy ki kell e fizetned a gyorshajtási bírságot.
7/8 anonim válasza:
Állítólag Hollandiában volt ilyen eset. Gyorshajtás közben elesett, a traffi pont úgy kapta le hogy már a földön csúszott, és mivel nincs rá jogszabály hogy nem lehet 137-tel a földön csúszni, plusz a sofőrt nem lehetett azonosítani, ezért megúszta a bírságot. De a kezét eltörte és a motor is összetört.
8/8 A kérdező kommentje:
Showder Klubban hallottam én is 🤣 Magyarországon ezért kapott volna bírságot? Tegyük fel szerencsés volt és nem kell mentő.
2022. ápr. 30. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!