Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » 10ből 9 autós miért nem jelez...

10ből 9 autós miért nem jelez kifele menet körforgalomból?

Figyelt kérdés
Autoskent ill. kerékpárosként is kérdezem. A masik fel meg találja ki hogy merre megy. Egy iranyú utca végen se jeleznek. Biztos egyenesen akarnak menni... van baj😏
2022. márc. 3. 10:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

4. Az lenyegtelen, sok helyen lattam mar. (Bekes megye)

10. Ez szerintem nem kifogas, hogy kicsi a körforgalom. Itt is van nagyon pici, megis jeleznek. Nekem is szokott a jelző visszakattanni, de bocs, en ismet kirakom,mert figyelek ra😉.

2022. márc. 4. 07:26
 12/22 A kérdező kommentje:
4s helyett 5.nek irtam a valszt. Bocs elneztem😄
2022. márc. 4. 07:28
 13/22 anonim ***** válasza:
82%

Egyszerüen az emberek egoisták, nem gondolnak a másikra, meg aztán van olyan is hogy nem tudják mikortól kell indexelni a körforgalomban és inkább nem indexelnek, csak hajtanak szabadeséssel. 😂

Nekem is szokott visszakattatni a jelző, de újra kirakom, vagy szoktam tartani, mert már ismerem hogy melyik körforgalomnál kattat vissza. 😝

2022. márc. 4. 12:53
 14/22 anonim ***** válasza:
14%

Én mindig jelzek, kivéve mostanában... Van hogy nem sikerül, mert egyszerre romlott el a kormányszervó és a bajuszkapcsoló.

Szóval ha nem jelzek, akkor csak a számon látni hogy kanyarodok, mert mondom magamban "Aztaku®va, de nehéz tekerni ezt a kormányt"😂 meg talán néhány csepp izzadtság is van a homlokomon.

2022. márc. 4. 14:13
 15/22 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon kemény vagy, utolsó, csak nehogy sírás legyen a vége a te balesetveszélyes közlekedésed miatt. Láttam én már csuda menő férfit sírni az árok szélén, mert a szabálytalankodással megölt valakit. Nem nehéz megnyomni azt a rohadt indexet, kb. egy tized másodperc, de aki ennyire nem képes, milyen lehet a vezetési stílusa?

A másik kedvencem, mikor indexel és nem hajt ki, vagy balra indexel...

2022. márc. 4. 19:08
 16/22 anonim ***** válasza:
14%

Nem azért nem indexelek mert menő🤦‍♂️

Nincs szervó, oszt olyan nyámnyila vagyok, hogy izomból tekerem a kormány és nem mindig sikerül odanyúlni az indexhez.

2022. márc. 4. 19:11
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

45 kg-os nő vagyok, vezettem szervo nélküli kocsit, érdekes módon én is bírtam használni az irányjelzőt...

Annyira szánalmas vagy, hogy ez hihetetlen. Remélem, a rendőrnek is elő mered majd ezt adni. Inkább vallanád be, hogy fosol rá, egyenesebb lenne legalább.

2022. márc. 4. 19:27
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Most nem azé' hogy mentegetőzzek itten, de az alapból szervós autóban ha elromlik, akkor sokkal nehezebb tekerni, mint egy alapból szervónélkülit.

Egyébként meg nem fosok rá, csak néha nem jön össze.🤷‍♂️

2022. márc. 4. 19:46
 19/22 anonim ***** válasza:
69%
Direkt szopatjak a masikat!
2022. márc. 5. 09:21
 20/22 anonim ***** válasza:
24%

19: Nem hinném, csak hirtelen annak tünik, de egyszerüen lustik az emberek és tojnak mindenre, csak el vannak telve magukkal. 😝

18: Te meg egy lusta vagy és izomtalan, mert ismerek egy papát aki egy füstös ócskavas traktorral jár és abban nincs neki szervo, de egy kézzel vezeti és a körforgalomban mindig becsületesen indexel meg mindenhol ahol kell. 😝

2022. márc. 5. 15:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!