Mít írjak bele a PAV II-es fellebbezésbe, hogy biztosan elfogadják, és újra próbálhassam?
Eléggé fáradtan érkeztem meg oda, és zagyvaságokat is mondtam, ami nem is úgyvan ahogy elmondtam a pszihológusnak. Borzasztóan izgultam mert nagyon akarom ezt a "szakmát." (Taxis)
Van valami olyan "tuti" szöveg amit ha beírok elfogadják?! Csak mert nem akarok butaságokat odaírni.
A felülvizsgálati kérelem nem azért van, hogy két héttel később újra vizsgázhass. Hanem azért, hogy ha úgy véled, nem voltak veled korrektek, szabálytalan volt a vizsgálatod, akkor másik ügyintéző(k) átnézik a felvételeket, átnézik a válaszaid, teszteredményeid és az alapján írnak egy jelentést és határozatot, hogy marad az eredeti eredmény, vagy megváltoztatják.
Mivel te is elismered, hogy saját hibádból buktál meg, így annyi lehetőséged van, hogy a kijelölt idő után újra jelentkezhetsz vizsgára. A kijelölt idő 1 vagy 2 év. Ha felhívod a KAV-ot, biztos tudnak erre válaszolni.
Megfellebbezed és kész.
Nekem annak idején buszra nem akarták megadni. Megfellebbeztem, és vártam a történéseket. Berendeltek ismét, meg kellett csinálni egy másik feladatsort, és a végén közölték, hogy csont nélkül, határozatlan időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!