A BMW tulajdonosok miért hiszik, hogy rájuk máshogyan vonatkozik a KRESZ?
Számtalan példát tudnék mondani.A lényeg az,hogy a sok milliós autóval vezetési tudást nem adnak...A legrosszabb az apuci pici fia a segge alá nyomott bömbivel.
Ha volt már hasonló élményetek írjátok le a véleményetekkel légyszi.
Az én legfrissebb esetem,hogy balra kanyarodásnál (amikor kitettem az indexet és szabályosan behúzódtam középre) ő is kitette az indexet és jött volna mellém balról...Nem lett belőle gubanc,mert visszahúztam jobbra a kocsit,de ekkorra ő is rájött,hogy ez így nem lesz jó.Végülis beengedett,de kicsit éreztem hogy azért is meg akarta mutatni,hogy ő a nagyobb.Ezt onnan gondolom,hogy ő is ott fordult le ahol én,csak valamiért hamarabb akarta.
Igen! Mindenkit megértek.Nem is akartam bántani egyik márka tulajdonost sem.Nem általánosítom a BMW,Audi,Mercedes tulajokat.Köztük is vannak normálisak,ugyan úgy,ahogyan a kis kategóriában is parasztok.
Csupán az b@ssza a csőröm,hogy egy átlagos képességű (esetenként mazsola) vezet ennyire komoly technikát. Nem vagyok irigy a gazdagabbakra.
Az viszont elég irritáló,hogy nulla tudással egy 200-220 lovas autóval arcoskodnak,másokat veszélyeztetve.Sosem láttam még Suzukit 160al elhasítani mellettem.És sohasem akart 'letolni' az útról egy Hondás,vagy Opeles.
Mellékesen ha jön velem szembe egy szűk utcában egy ilyen elit márkájú autó,akkor mindig nekem kell lehúzódni,mert még neki áll feljebb,hogy nem akarok lemenni.(villog,dudál,anyázik).Pedig az út nem csak az övé,a KRESZ is kimondja,hogy ilyen esetben 50-50%-ban félre kell húzódni...
nem a bmwsekkel van a legnagyobb gond hanem akik 2 hét alatt egyszer ülnek autóba.
ennél jobban csak azt utálom akik azon fennakadnak ha valakinek kevés ideje van jogsija. basszus ő egyből a jogsival kapott 20ezer km-nyi vezetési tapasztalatot vagy mi? elmennek a p i c s á b a az ilyenek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!