Mennyi idő után évül el egy hasonló videó?
Tavaly fedélzeti kamerával vettem fel, amint egy kisgyerekes anyuka megy át a zebrán
A velem szemből érkező nyomkodta a telefonját, és az anyukát elsodorta, a gyereket nem érintette, de őt meg az anyuka lökte "el/fel" hogy ne üsse el a kocsi, szóval mindketten elég nagyot esnek.
Látványos, és tanulságos videó.
Senkinek semmi baja nem lett, az anyuka ismerte a sofőrt mert a nevén szólította végig, és úgy veszekedett vele.
Mondta, hogy nem akar semmit, nincs szüksége a felvételemre se, mentőre se, semmire, mennek tovább.
Nem akartam és most sem akarom, hogy eljárás induljon a sofőr ellen, mert nem éltet, hogy felnyomjak másokat.
Ha én lettem volna az érintett akkor máshogy gondolom, de mivel nem én vagyok, és ő nem akart ebből ügyet, én ezt tiszteletben tartom.
Viszont időről időre visszanézve a felvételt talán tanulságos lehetne mások számára, szeretném közzétenni.
A rendszám nagyon jól olvasható, én pedig nem értek a kitakaráshoz.
Ha elküldeném pl. a Bpi. autósoknak szerintem ők biztos kiadnák a rendőrségnek az eredeti felvételt ha azok elkérik
sok ilyen videó van, ami már elérhető akár BPI oldalán is
új tanulság nem lenne belőle
Feleslegesen okoznál bonyodalmat mindkét félnek, ha ők ezt rendezték, ne csesszél ki senkivel!
Ahogy az #1-es írta, nagy csodát ma már nem tudsz mutatni közlekedési szituációkból a neten, és ne te legyél az önkéntes rendőr, azt senki sem szereti.
Szabálysértés esetén 6 hónap, bűncselekmény esetén legalább 5 év.
Kérdés, hogy itt megáll-e pl. a közúti veszélyeztetés.
Egyébként nem egy nagy kunszt a kitakarás, egyszerűbb videószerkesztők is tudják.
"Kérdés, hogy itt megáll-e pl. a közúti veszélyeztetés."
Egyértelműen.
"Nem akartam és most sem akarom, hogy eljárás induljon a sofőr ellen, mert nem éltet, hogy felnyomjak másokat."
Küldd el szépen a felvételt a rendőrségnek! Vagy esetleg a gyilkosokat se kapja el a rendőrség, mert hát az áldozat nem tett feljelentést?
Kitakarni Youtube feltöltéskor is könnyen tudsz. Itt van videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=l0n9cb5824s
Ha sikerül kitakarni a nő arcát és a kocsi rendszámát, akkor töltsd fel. Majd küldj linket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!