Fel-e lehet lógni toronydarúra és ott fényképzeni?
Figyelt kérdés
haverom rá akar rá veni hogy mászunk fel toronydarúra mikor üres és menyünk ki a végire onnan küldjünk szelfit haveroknak meg üljünk a fülkébe kicsit vezetni azt mondta hogy biztonságos nem lehet leesni és ha én nem merem akkor nyuszi vagyok?2021. nov. 11. 19:27
1/10 anonim válasza:
Ja lehet hogy nem lehet leesni, viszont ha észre vesznek az éjszakát a sitten töltitek.
2/10 anonim válasza:
Szelfizzetek egy rendőrautóban. Azzal nagyobb sikeretek lesz a haveroknál.
3/10 anonim válasza:
Menjetek lifttel, fent pedig hugyozzatok a vécébe.
4/10 anonim válasza:
Nyelvtanra nem szeretnétek belógni?
5/10 anonim válasza:
Az megvan, hogy ahol toronydaru van, az építési terület?
Ez azt jelenti, hogy őrizni kell (és őrzik is), és csak az építkezésen dolgozók léphetnek be oda.
72 óra előzetessel nyugodtan számolhattok.
6/10 anonim válasza:
Ha kimentek a "végire", azaz a gémre, ott semmiféle biztosítás nincs, sem korlát, sem más nem véd a leeséstől. A felső csövek és a padló háromszöget alkotnak, ahol csak meggörnyedve, némelyiken csak kúszva lehet haladni.
8/10 anonim válasza:
Aztán meglesz a Darwin-jelölés is. Olyan sokan haltak már meg, miközben haveroknak akartak menő fényképet csinálni. Nem ér annyit. Főleg kimászni a gémre ostoba ötlet szerintem. Pedig én már másztam fel pár helyre, pl Lánchíd teteje.
10/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de muszáj vagyok javítani.
"Fel lehet-e..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!