Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Akinek már lejárt a műszakija...

Akinek már lejárt a műszakija az meghosszabította?

Figyelt kérdés
nekem tavasszal járt le, azóta kivárok a maximumig, végre nem 2 évente kell bohóckodni a műszakival és pénzeket ölni a kocsiba feleslegesen.
2021. nov. 3. 21:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hajrá.
2021. nov. 4. 09:11
 12/16 anonim ***** válasza:
igen, mielőtt lejàrt volna februàrban.
2021. nov. 4. 09:21
 13/16 anonim ***** válasza:
12 es vagyok: Èn csak nem akartam sorba àlni.... pontos ember vagyok, tehàt nem szeretek semmit halasztani...
2021. nov. 4. 09:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Meg sem vártam, hogy lejárjon...

Kértem időpontot és vittem, kész.

2021. nov. 4. 16:30
 15/16 anonim ***** válasza:

10-es magyarázhatod, érdekelne hogy egy 10-perces papírmunkától miképpen lesz biztonságosabb/jobb a kocsid.

És még mielőtt azzal jönnél hogy hú de facán átnézik legalább a kocsidat, ki kell ábrándítsalak, van ahol ezt előzetes átnézés néven, ingyen megcsinálják, ráadásnak még jobban is átnézik, ugyanis műszakin a hírekkel ellentétben nem szeretnek buktatni, csak a nagyon kirívókat/veszélyeseket húzzák meg.

2021. nov. 5. 14:11
 16/16 anonim ***** válasza:
10-es pedig engem is érdekelne a magyarázatod.
2021. nov. 19. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!