Autós fedélzeti kameránál az USB vezetéket macerás elhúzni úgy hogy ne középen legyen elvezetve lógva a szivargyújtó/USB aljzathoz? Vagy bármilyen alternatív megoldás a középen "cafogó" kábel problémájára van? Esetleg vezetékmentes megoldás?
És aki így használja a kamerát, megszokható, nem túl zavaró? Még nem használtam, de nem tűnik komfortos megoldásnak, aztán lehet megszoknám :) .
(Kérdés szempontjából másodlagos: Megfontolt, higgadt sofőrnek tartom magam, de szerintem van egy-két szituáció amit nincs az a tapasztalat/rutin vagy bármi amivel ki tudsz védeni: A féktávolságon eléd vágás, majd lesatuzás - forgalmi szituációba átültetve: 90-100 km/h-val haladásnál megelőz valaki, hirtelen eléd vág és satuzik. Ha még az ő autója új/újszerű is ráadásként az én 15 éves kocsimhoz képest eleve a féktávja 20-25% al rövidebb is lehet. Itt hiába akarnál követési távolságot tartani. De ugyanez a szituáció többsávos városi forgalom esetén is, ha gyorsan eléd vág valaki majd satu. Ezért döntöttem a kamera megvétele mellett.)
vezetékmentes megoldás nincs
az, hogy mennyire macerás teljesen autótípustól függ. Általában a tetőkárpit széle mentén húzzák el az A oszlophoz, onnan le a lábtérbe, majd szivargyújtó felé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!