Így érvényes az autópálya matrica?
Figyelt kérdés
Ma vettem autópálya matricát, de a rendszámnál nem mondtam kötőjelet. Tehát például WXY-965 helyett WXY965 lett...2021. okt. 2. 16:29
1/8 anonim válasza:
És gondolod, a benzinkutas nem ismeri a rendszám formátumát, nem szólt volna, ha hiányzik vagy nem írja be maga? Kötelező van az autódon? Oda se kell kötőjelet írni. Érvényes a matrica, ne aggódj.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
#2 Érdekes, azt írja, hogy nem érvényes, de lehet, hogy azért mert hétvége van? Hétfőn mindenesetre újból megnézem majd.
2021. okt. 2. 17:52
4/8 anonim válasza:
Én is nemrég vettem matricát és egyből mutatta. Sms értesítést kaptam róla, ott kötőjel nélkül van a rendszám, szóval nyugi. Bár már kéne mutatnia itt, ha érvényes naptól függetlenül szerintem. Addig nem mernék menni, amíg itt nem jelzi, hogy érvényes. Kötőjel nélkül írd be ide is.
6/8 anonim válasza:
#2: ez csak a neten és az sms-ben vásárolt matricát jelzi.
Egyébként mindegy hogy van-e kötőjel vagy sem. Viszont a felségjelnek (H) stimmelnie kell.
7/8 anonim válasza:
A forgalmidba van egy vonalkód, azt lecsippantja ès kèsz. Nincs hiba lehetősèg. Sztem attól èrvènyes, ha esetleg bünti van, blokkal tudod igazolni a vásárlást, ès el kell engedniük...
8/8 A kérdező kommentje:
#6 Akkor "megnyugodtam", mert én a benzinkúton vettem.
2021. okt. 3. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!