Forgalmi vizsgán elegendő ok a bukáshoz, ha egyirányú utcában nem húzódok az út bal szélére balra fordulásnál?
Sajna buktatnak de nagy hülyeségnek tartom.
Nyilván ugyebár ennek az lenne a célja, hogy az egyirányú utcákat két sávú útnak kezeljük és akár mindkét irányból befordulhasson egyszerre egy-egy autó, de tudjuk jól, hogy a gyakorlatban ez nem így működik. Én is ha balra akarok bekanyarodni egyirányú utcába, megvárom míg a velem szembe érkező megteszi ezt előttem, nem fordulok vele egyszerre.
"Nyilván ugyebár ennek az lenne a célja, hogy az egyirányú utcákat két sávú útnak kezeljük és akár mindkét irányból befordulhasson egyszerre egy-egy autó, de tudjuk jól, hogy a gyakorlatban ez nem így működik. Én is ha balra akarok bekanyarodni egyirányú utcába, megvárom míg a velem szembe érkező megteszi ezt előttem, nem fordulok vele egyszerre."
Ezt at gondoltad? Egyiranyu utcarol beszelunk, miert is akarsz oda befordulni, vagy, ha igen (tabla engedi)akkor miert jon szembol vki?
Helyesen: pl.: a balra kifele fordulo, ha balra huzodik akkor nem akadalyozza a jobbra kis ivben kifordulot!
Bukas pedig az "akadalyozas" miatt van, nem a mellmeret fuggvenye ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!