Aki ellenzi a fedélzeti kamerát, mi az ellenérve?
Már többször láttam ebben a kategóriában olyan kérdést, hogy miért nem tiltják be az autós kamerákat, meg más országokban is tiltva van, stb.
Pedig mint láthatjuk, egyre inkább elterjedőben van, és rengeteg hasznát lehet venni.
Aki azt szeretné ha betiltanák a fedélzeti kamerákat, mi az oka? Mi szól a fedélzeti kamerák ellen?
Hamar beverik erte az ablakot a clganyok mert eladjak 20ezerert annyibol megvan 3kg protein por es nyomják az ipart
Nekem ezert nincs benne
🤣
Elég megnézni BP-i autósokon a közvélekedést.
A többség természetesnek és kötelezőnek veszi a szabálytalanságokat így nyilván nem szeretnék magukat viszont látni.
Illetve azt látom, hogy természetes a bűnpártolás is.
A vétlen fél esetében mindig felhozzák a KRESZ összes létező szabályát, hogy a szabályosan közlekedőnek miért kellett volna lemondania az elsőbbségről, miért nem a tükröt nézte, miért nem segítette a másikat, miért nem előzte meg a balesetet.
Míg a balesetet okozó egyértelműen szabálytalanul és veszélyesen közlekedőt megvédik azzal, hogy "mindenki hibázik" vagy azzal, hogy "te is ezt tetted volna".
egyszerű... az emberek java része nem lihegős feljelentő típus..nem érdekli.
hátulról többször is belémjöttek..például piros lámpánál, stop táblánál, parkolóban. egyik esetben sem hiányzott a kamera. kiszállás után elegendő a mobiltelefon videóállásban.
..prsze ha ő(ők) az erősebb, akkor úgyismindegy..
Én inkább kötelezővé tenném, vagy úgy mint ruszkiknál: Ha nincs felvétel a biztosító szóba sem áll az emberrel.
A nagy kameraellenzés egyedül azok érdeke akik esetleg szintén nem feltétlen tartják be a szabályokat, mert aki betartja, annak semmi félnivalója nincs attól, hogy felveszik.
"az emberek java része nem lihegős feljelentő típus..nem érdekli"
Na de pont ezaz, hogy a legtöbben azzal érvelnek ellene, hogy így "jelentéktelen" szabályszegésekért is mindenki feljelentene mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!