Elég ha a cetlin ennyit hagyok?
Maximálisan korrekt volt, hogy hagytál cetlit! Respect!
A köteleződ állja a másik autóban esett kárt, csak lejjebb kerülsz 2 bónusz fokozattal (vagy kifizeted a kárt és akkor nem).
Gratulálok, Neked van gerinced.
Nekem eddig 3x tettek kárt az autómban, egyszer sem hagytak cetlit.
Na hát a következö lett:
az autó lökhárítóját törtem el bal oldalt, illetve ugyan ez az oldal első lámpáját.
reggel 9 kor felhívott egy vèkony női hang. megköszönte hogy megadtam a számom. dèlbe feljött hozzám. Beszètem a szerelőmmel, hogy ha belemegy akkor ő megcsinálja, èn meg kifizetem.Feljött hozzám.Elnèzèst kèrtem. Mondtam a szerelőt hogy megcsinálja. Azt mondta hogy rendben van, illetve a lökhárítót nemkell mert már törött volt (a másik oldalt) azt már más biztosítója fizeti.(balesetezett) A lámpát megjavítja a szerelőm, ès azt fizetem (a lökösèt is lehet ott csinálja meg, de azt vele fogja megbeszèlni, hogy 1* keljen szereltetnie)
Kedves aranyos korrekt 20 on èves lány. Nem papíroztuk le (de sztem nem is fog kelleni) aztán mèg beszèlünk ha van valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!