Ma elkapott a rendor robogoval,elso alkalom. Jogositvanyom keszul AM kategoriara,biztositas nem volt a robogon. Azt mondta fel leszek jelentve,igaz hogy csak felszolitassal meguszom?🤦♂️
Ha szerencséd van, akkor "csak" fel leszel jelentve, de a priuszod így is romlik, ha jól tudom. (büntetlen előélet)
Amúgy nem bírtad volna ki már, hogy meg legyen a jogsi? Vagy akkor legalább mentél volna eldugott helyen...
2-es vagyok, plusz kiegészítés
Szerintem nem felszólítás lesz, hanem komolyabb, de ne legyen igazam
Nem. Pénzbírságot tuti kapsz.
Előéleti pontot nem biztos, mivel még nincs jogsid, de pár hónap eltiltás is befigyelhet.
Május közepe óta akár 3 év börtön is járhat érte.
"amennyiben a sofőr nem áll járművezetéstől eltiltás hatálya alatt, de az engedélyhez kötött jármű vezetéséhez nem rendelkezik érvényes forgalmival, akkor engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt felelősségre vonható, ami a változás szerint elzárással is büntethető, illetve helyszíni bírság, vagy szabálysértési eljárás során pénzbírság is kiszabható. a törvénymódosítás eredményeként a jogosítvány nélküli vezetésért akár három év börtön is kiszabható magyarországon."
Anno...
De a jogszabályok évről-évre változnak, és nem túlzok, ha azt mondom, évről évre szigorodnak.
Tényleg nem akarom, hogy rossz dolog történjen, de ne készülj semmi jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!